rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Grans retencions a les carreteres catalanes per l'operació tornada

L'AP-7 i la C-32 són les vies més afectades
Retencions en diverses carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Cap de setmana de caos a les carreteres catalanes. Si bé és cert que el cap de setmana passat, amb la tornada de Sant Joan les carreteres del país ja van viure un important sotrac amb diverses retencions en totes les grans vies, també ho és que l’operació tornada d’aquest diumenge està sent d’allò més caòtica.

 

Els punts més afectats, com és habitual, són l’AP-7 i la C-32. L’Àrea Metropolitana de Barcelona, en aquest sentit, registra diversos punts amb importants cues i en destaca, per exemple, una C-32 —a l’altura de Gavà— on es registren més de vuit quilòmetres des de les set de la tarda per una topada entre dos vehicles.

L’AP-7 , afectada en diversos punts

Fins a 7 quilòmetres de retencions es registren, per exemple, a l’AP-7 entre Tarragona i la Roca del Vallès, quelcom que també passa entre Barcelona i Sant Sadurní d’Anoia, on hi ha 3 quilòmetres de cues. Crida l’atenció, d’altra banda, els 29 quilòmetres afectats entre el peatge de Martorell i Santa Margalida dels Monjos on se circula per un carril en sentit contrari.

 

Tot i que se’n desconeixen les causes, això mateix també passa entre el peatge de la Roca del Vallès i Sant Celoni, on es circula en sentit contrari al llarg de 17,5 quilòmetres.

 

La C-32, col·lapsada al llarg de la tarda

Una topada entre dos vehicles ha creat al punt de dos quarts de vuit del vespre fins a 10 quilòmetres de retencions a la C-32 a l’altura de Gavà en sentit nord.

La C-32, de fet, suma problemes des d’aquest migdia. A la mateixa via —als punts entre Montgat i Vilassar de Mar, on es registren 6 quilòmetres — es registren diferents retencions des del punt de dos quarts de tres de la tarda d'aquest diumenge, 1 de juliol. 

 

Entre l’Hospitalet de Llobregat i Gavà, finalment, se circula per un carril contrari a l’habitual al llarg de 10 quilòmetres.

 

Altres punts afectats per l’operació tornada

—C-14: Retencions a Alcover per un accident; s’ha donat pas alternatiu

—C-16: Retencions a Cercs; pas alternatiu per un accident

—N-340: 8 km entre Torredembarra i Coma-ruga, sentit nord

N-340: 4 km de retencions al Vendrell, sentit nord

—C-31: 5 km al Prat de Llobregat, en sentit Barcelona

—A-2: 7 km de Sant Andreu de la Barca a Pallejà, sentit Barcelona

—C-31: 3 km de cues a Platja d’Aro, en sentit Girona