ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

L'operació sortida de Setmana Santa complica la circulació en moltes carreteres catalanes

Fins a cinc vies importants catalanes resten tallades al punt de les set de la tarda

Importants retencions en diverses vies catalanes per l'operació sortida | Cedida

L'operació sortida complica la circulació a Catalunya. Al punt de les 19.00h de la tarda, diferents carreteres de cabdal importància com la C-14, la C-16, la C-58 o la C-31 presenten retencions gairebé totes en sentit Tarragona. Al Túnel del Cadí, d'altra banda, se circula per carril lent a causa de la gran densitat de cotxes que s'hi aglutinen.

Inicien un dispositiu especial de Setmana Santa

Aquest Dijous Sant ha iniciat la segona fase de sortida de Setmana Santa. El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau i el cap de la Comissaria de Mobilitat de Mossos d'Esquadra, Juan Carles Molinera, ha presentat el dispositiu especial de trànsit amb motiu d'aquesta segona fase de Setmana Santa, que s'espera més problemàtica que la primera, quant a mobilitat es refereix.

El director de l'SCT, Juli Gendrau, ha fet una crida a la prudència, precaució i prevenció, ja que ha recordat que de les 41 persones mortes en accident de trànsit a la carretera fins al 15 d'abril, 30 han perdut la vida en cap de setmana.

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona

Un terç dels 345.000 vehicles que havien de sortir de l'àrea de Barcelona entre aquest dijous a la tarda i divendres a la tarda en l'operació sortida de Setmana Santa ja ho havien fet a les 19.00h. Concretament, es tracta d'un total de 119.474 cotxes, un 34,6% dels 345.000 previstos. En el dispositiu especial de trànsit, Mossos ha incrementat el nombre de vehicles de paisà, que arribaran a un centenar durant la segona fase. El dispositiu de seguretat inclou 1.666 agents, 1.410 controls preventius i tres mitjans aeris. Es preveu que 557.000 vehicles retornin entre diumenge al migdia i dilluns a la matinada.

  

  


Comentaris

envia el comentari