Botiga Bonpreu de Salt

Retiren del mercat diverses gominoles per la presència de llet no declarada

Entre elles hi ha Bonpreu, Supersol, Ifa, Carrefour, Alteza i Coviran

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària ha advertit de la presència de proteïna làctia no declarada en diverses gominoles de diferents marques, com ara Bonpreu, Carrefour, Ifa, Supersol, Alteza  i Coviran. Recomana als consumidors al·lèrgics que no les consumeixin. L'alerta va arribar des de Múrcia. L'empresa ha bloquejat la venda i ha retirat de forma preventiva diferents lots d'onze productes. S'han distribuït a Catalunya, Andalusia, Balears, Castella la Manxa, Cantàbria, País Basc, Galícia, Madrid i País Valencià.

Retirades unes píndoles per a l'estrenyiment

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) va difondre un comunicat el passat 3 de març en què informava de la retirada del mercat de cinc lots d'unes famoses píndoles per a l'estrenyiment ocasional, els comprimits recoberts Nico-hepatocyn. Segons va anunciar l'AEMPS, J.Uriach y Compañía, S.A., l'empresa que fabrica el medicament, va retirar aquest producte del mercat perquè va obtenir resultats fora d'especificacions en uns estudis d'estabilitat de l'assaig de valoració Aloe del Cabo. 

Els lots afectats són: M004 (caducitat 30/04/2021), M006 (caducitat 30/04/2021), M010 (caducitat 31/10/2021), M011 (caducitat 31/10/2021) i M012 (caducitat 31/10/2021).