La retransmissió de la Diada a TVE provoca l’enrabiada dels unionistes

Molts usuaris han fet servir els seus comptes de Twitter per manifestar la seva disconformitat amb el contingut del canal ’24 Horas’, que va decidir emetre en directe la manifestació independentista

Imatge de la retransmissió de TVE
Imatge de la retransmissió de TVE | TVE

Gran indignació del sector unionista amb la cadena pública TVE, després que decidís fer servir el seu canal secundari ’24 Horas’ per tal de retransmetre en directe el desenvolupament de la jornada d’ahir. Així les coses, l’ens públic va enviar a dues periodistes a la Diagonal de Barcelona per tal que anessin informant sobre les últimes novetats de la manifestació independentista, i aquesta decisió no va agradar a aquells que no són partidaris de la secessió.

Twitter es va omplir de comentaris a favor i en contra de TVE

A mesura que avançava el programa, el nombre de queixes registrades a Twitter anava augmentant de manera desmesurada, fet que va acabar provocant diversos enfrontaments verbals entre els usuaris independentistes i els unionistes, que van aprofitar l’ocasió per fer-se retrets i, fins i tot, burlar-se els uns dels altres.

Així doncs, alguns es lamentaven per «haver d’empassar-te un esdeveniment d’aquestes característiques mentre esperes les notícies que veritablement interessen als ciutadans d’aquest país», o aprofitaven l’oportunitat per demanar presó per a «tots els delinqüents polítics».

 

Alguns independentistes insten Ciutadans a canviar d’estratègia

Un, fins i tot, va esborrar una publicació que recollia el següent: «Això que és, TVE o TV3? Quina vergonya, ‘apollant’ amb TVE el cop d’estat, donant-los-hi cobertura en el seu ‘Mitin’ separatista i antiespanyol», després que una gran quantitat d’usuaris fessin broma sobre les extravagants faltes ortogràfiques que contenia el tuit.

D’altra banda, molts partidaris de la independència o del dret a decidir feien patent que «veig que ningú assenyala la periodista dient-li que és de TVE, ni hi ha intents d’agressió. És el que té quan fas una convocatòria ‘Pro’, i no ‘Anti’. Estaria bé que Ciutadans s’hi fixés el proper cop», o intentaven convèncer els unionistes amb un: «Espanyols, preneu consciència de la realitat. Us tenen enganyats. Ni violència ni fractura. Volem ser lliures pacíficament».


Comentaris

envia el comentari