Nens sorteig gordo nadal

La retransmissió del 'Gordo' de Nadal perilla per una vaga a RTVE

Els treballadors inicien demà una sèrie de protestes per l'augment d'hores a

El Nadal és cada cop més a prop, com ja es comença a veure a bona part de les ciutats catalanes, però una de les principals tradicions d'aquests dies perilla. I és que per primer cop en molts anys els espanyols podrien quedar-se sense veure per televisió el sorteig d''El Gordo', tot per culpa d'una vaga a RTVE, 

Els treballadors anuncien una aturada pel pròxim 22 de desembre, coincidint amb la loteria de Nadal. Protesten per la decisió «unilateral» de la direcció de l'ens públic de tornar a la jornada laboral de 37,5 hores, mentre que l'actual era de 35 hores, segons recollia 'La Vanguardia'. Es dona el cas que també aquesta setmana, els professionals de TV3 anunciaven una sèrie d'accions per demandar millors condicions laborals.  

El sorteig es retransmet ininterrompudament des de 1990

El Comitè Intercentros confirmava que la vaga es mantindrà si no es retira la mesura o s'inicia un «període de negociació». Aquest dijous 28 de novembre inicien les protestes amb una concentració sorollosa a les 12 del migdia als centres de treball. 

Així, si finalment no es pogués veure 'El Gordo' per TVE, es posaria fi a una tradició televisiva que es va iniciar el 1990. Igualment, aquells que vulguin seguir al minut el sorteig hauran de fer-ho per Internet, com en l'especial que prepara CatalunyaDiari, o encendre la ràdio. 

També et pot interessar...