Logo Instagram
Logo Whatsapp

'Xixi' Creus deixa sense final al Reus Deportiu

Un gol del reusenc en la tanda de faltes directes provoca l'eliminació ganxeta a les portes de la gran final. El Reus Deportiu no podrà revalidar el títol per tercer any

El Reus Deportiu es queda sense final de la Lliga Catalana
El Reus Deportiu es queda sense final de la Lliga Catalana | Reus Deportiu

El Reus Deportiu s'ha quedat a les portes de la final de la Lliga Catalana després de quedar eliminat en les semifinals davant el Lleida Llista per 5 a 4. El duel, que ha finalitzat amb empat (3-3) s'ha acabat decidint en els llançaments de falta directa, una novetat aplicable aquesta temporada i que substitueix les tandes de penals. Els del Baix Camp, que guanyaven per 2 a 3 quan faltaven dos minuts i mig per al final del matx, han acabat claudicant davant el campió de la darrera edició de la Copa de la CERS i dimarts a les 13.00 hores no podran optar a revalidar el títol de campions de la Lliga Catalana.

Els de Jordi Garcia tiren de potència

Els roig-i-negres han estat a punt d'emportar-se el triomf i el primer bitllet per a la final de la competició a base de xuts potents des de llarga distància que no ha pogut aturar Lluís Tomàs, porter del Lleida Llista. El primer ha arribat en el minut 8, quan Àlex Rodríguez ha engaltat un fort xut que s'ha estavellat en el pal i s'ha endinsat en la porteria dels de la Terra Ferma. Roberto Di Benedetto, abans d'arribar al descans, equilibrava l'electrònic.

No ha estat fins al segon temps quan el Reus Deportiu ha pogut tornar a avançar-se en l'electrònic. Àlex Rodríguez, aprofitant una jugada d'estratègia, ha engaltat un xut després d'una assistència de Romà Bancells i ha establert l'1 a 2 amb un dur xut que ha superat la barrera. Era el minut 29, els ganxets guanyaven i ampliaven diferències en el minut 41 gràcies a un nou potent xut, en aquesta ocasió de Joan Salvat.

Remuntada lleidatana

Pocs segons després d'encarrilar el triomf amb l'1 a 3, el Lleida Llista ha despertat. Andreu Tomàs ha anotat el 2 a 3 i Bruno di Benedetto, quan faltaven dos minuts per al final, establia un 3 a 3 que s'ha mantingut fins a la tanda de faltes directes. Marc Julià anotava el primer llançament però Andreu Tomàs empataria en el penúltim xut i el reusenc Jordi Creus, en el llançament definitiu, capgirava el marcador i classificava un Lleida Llista que deixa a les portes de la final un Reus Deportiu que disposa de poc temps per lamentar-se. Dissabte a les 19.00 hores, semifinal de la Supercopa d'Espanya contra el Liceo.