El Reus Deportiu guanya el primer amistós de pretemporada

El conjunt entrenat per Jordi Garcia s'imposa per 6 a 3 a l'Enrile PAS Alcoi. Sis dels jugadors de pista veuen porteria

Joan Salvat s'ha estrenat com a primer capità del Reus Deportiu
Joan Salvat s'ha estrenat com a primer capità del Reus Deportiu | Reus Deportiu

El Reus Deportiu d'hoquei patins ha encetat amb bon peu la pretemporada després d'imposar-se en el primer duel amistós de l'estiu a l'Enrile PAS Alcoi per 6 a 3. L'equip dirigit per Jordi Garcia ha disputat avui el primer partit de l'estiu després d'una setmana llarga carregada d'entrenaments abans d'encetar la campanya oficial amb la disputa de la Supercopa d'Espanya a mitjans de febrer, sense oblidar la participació en una Lliga Catalana que ja ha guanyat els dos darrers anys de forma consecutiva.

Mai per darrere en el marcador

Els reusencs han colpejat primer al rival i s'han avançat ben d'hora. César Carballeira, una de les incorporacions d'aquest estiu, anotava el primer gol en el minut 6. Malauradament, l'Alcoi reaccionava amb rapidesa i aconseguia empatar en el minut 7. No ha estat fins a la recta final del primer temps quan Joan Salvat ha pogut anotar el 2 a 1 que, de nou, seria neutralitzat veloçment en el minut 21.

Quan semblava que el matx finalitzaria el seu primer temps amb un empat, Marc Julià ha estrenat el seu compte golejador com a roig-i-negre i ha anotat el 3 a 2 en el minut 23. S'ha hagut d'esperar al segon temps per veure com el Reus Deportiu ampliava diferències gràcies a Àlex Rodríguez i el seu 4 a 2 en el minut 31. L'Alcoi retallaria diferències en el minut 36 però el Reus sentenciaria el matx en dos minuts. En el minut 40, Bancells  anotava de penal el 5 a 3, mentre que Cristian Rodríguez anotaria el definitiu 6 a 3 en el minut 41.

D'aquesta manera, el Reus Deportiu comença amb un bon resultat l'activitat estival veient com fins a sis dels seus set jugadors de pista han vist porteria. Dimarts a les 20.30 hores, els ganxets rebran el Calafell en el segon encontre amistós. El matx es jugarà en un Palau que una hora abans (19.30 hores) veurà com es realitzarà la presentació de Tiago Rafael, darrera cara nova de la plantilla.