El Reus Deportiu goleja el Voltregà en l’estrena a la Lliga Catalana

El conjunt entrenat per Jordi Garcia ha guanyat per 4 a 0 en el seu debut a la Lliga Catalana

Bona estrena del Reus Deportiu a la Lliga Catalana, competició que ha guanyat les darreres dues temporades. El conjunt del Baix Camp s’ha imposat per 4 a 0 al Club Patí Voltregà en el tercer encontre de preparació estival, el primer oficial amb quelcom en joc. Tot i que el triomf ha estat còmode, ha estat l’equip visitant el primer que ha avisat sobre la porteria aliena. Un pal del Voltregà en els primers minuts d’encontre ha estat contestat per Marc Julià en dues ocasions. El roig-i-negre ha estavellat dues boles al ferro fins que el premi ha arribat.

Carballeira obre la llauna

César Carballeira, exjugador del Liceo, encetava el marcador en el minut 11 gràcies a un xut llunyà. El gallec, cridat a ser un pilar fonamental en els esquemes de Jordi Garcia, està demostrant el seu valer en els primers duels com a roig-i-negre. El reusenc Joan Salvat, capità aquesta temporada, era capaç d’ampliar les diferències en el minut 19 després d’un potent xut que el porter del Voltregà ha rebutjat, provocant que l’esfèric agafés alçada però acabés caient dins de la porteria barcelonina.

Amb el 2 a 0, ha arribat el torn de Càndid Ballart. El porter dels reusencs ha evitat el 2 a 1 fins que Marc Julià, ja en el segon temps, anotava el 3 a 0. El nou atacant ganxet ha transformat amb molta qualitat una falta directa en el minut 41 després de retallar el rival i aixecar la bola per enviar-la al fons de la xarxa amb molta elegància.

Salvat sentencia

L’electrònic no s’ha tancat de forma definitiva fins al minut 48. Joan Salvat, amb el segon gol de la nit, aconseguia rematar al segon pal un xut llunyà que s’ha transformat amb el resultat definitiu. El pròxim encontre del Reus Deportiu serà dilluns dia 27 a les 20.30 hores amb la visita del Sant Cugat al Palau d’Esports.