Revilla, sobre les espeleòlogues catalanes: «No podem gastar diners per aventurers»

El president de Cantàbria ha recordat que aquests operatius suposen un cost molt elevat per la comunitat
El president de Cantàbria ha senyalat que es requereix un elevat cost de recursos per dur a terme aquestes operacions | Catalunya Diari

 

Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, s’ha mostrat crític a les xarxes socials en dedicar unes paraules referents al rescat de les tres espeleòlogues catalanes desaparegudes a la cova de Coventosa (Cantàbria). Després de dos dies de treballs de rescat, finalment les tres dones van poder ser rescatades «en bon estat», per un dels equips d’emergències que treballaven sense descans des del passat diumenge.

 

Ho ha manifestat a les xarxes socials

El secretari general del PRC (Partit regionalista de Cantàbria) s’ha alegrat del fet que hagin estat evacuades sense que perillin les seves vides, però ha advertit que: «No podem estar tot el dia gastant diners públics per aventurers/es. A Cantàbria hi ha coves de tota mena, amb pintures, per a gent amb cadira de rodes...», ha publicat a les xarxes.

 

 

Un missatge que deixa entreveure una crítica, ja que es refereix al cost que suposa per les administracions aquests tipus de dispositius de rescat, que necessiten medis importants per poder-los dur a terme. Per altra banda, un dels metges que van rescatar les dones de la cova ha declarat: «Són esportistes molt preparades i es nota. Han fet bé de no arriscar-se i esperar, i tornar acompanyades pels nostres companys».

 

També et pot interessar...