Ricard Sánchez, campió d'Europa sub19

Ricard Sánchez, campió de l'Europeu sub19

El futbolista domenyenc es proclama campió d'Europa després que Espanya guanyi Portugal (0-2). El jugador de l'Atlético s'endú l'or en el primer torneig internacional que participa

La selecció espanyol sub19, celebrant l'or
La selecció espanyol sub19, celebrant l'or | UEFA

Campió a la primera. Ricard Sánchez s'ha proclamat aquest dissabte campió d'Europa sub19 amb la selecció espanyola després que el combinat estatal hagi guanyat per 0 a 2 a Portugal en la gran final de la competició continental que s'ha disputat al Republican Stadium de Yereván a Armènia. L'equip dirigit per Santi Denia s'ha imposat en el partit més decisiu del torneig amb dos gols del valencianista Ferran Torres.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

L'extrem de 19 anys ha avançat el seu equip en el minut 34 engaltant un xut en el punt de penal després d'una centrada des de la banda esquerra. La superioritat espanyola s'ha ampliat en el marcador en el minut 51 quan tornava a connectar un xut des dels onze metres després d'una nova arribada des de la banda esquerra. Les bones intervencions del porter Arnau Tenas i el bon treball del conjunt sub19 han permès conservar el marcador i donar el triomf a l'equip espanyol.

Sense jugar la final

Ricard Sánchez s'ha proclamat campió d'Europa tot i que ha vist la gran final des de la graderia. El futbolista de Sant Jaume dels Domenys no ha participat de l'encontre com tampoc ho va fer en el duel de semifinals davant França, encontre que la selecció estatal va decantar en la tanda de penals. Prèviament sí que Sánchez havia estat partícip dels tres encontres de la fase de grups. Va debutar davant Armènia en l'estrena jugant els darrers 35 minuts d'un duel que va acabar amb el marcador d'1 a 4. En el segon duel, precisament contra Portugal, el tarragoní va ser titular i va completar els 90 minuts de l'empat (1-1). El darrer matx amb Ricard Sánchez sobre la gespa va ser l'encontre contra Itàlia, que va acabar amb triomf espanyol per 2-1 i el domenyenc jugant 45 minuts. El futbolista, propietat de l'Atlético de Madrid, ha vist com el seu club l'ha felicitat mitjançant les xarxes socials igual que al seu company Víctor Mollejo.