Rivera

Rivera comparteix un vídeo acomiadant-se i les xarxes se li giren: «Que te pires ya co**»

El líder de Ciutadans s’ha mostrat visiblement emocionat després de recollir les seves coses del Congrés, però sembla que no ha convençut la xarxa amb el seu missatge

Albert Rivera ha deixat de ser oficialment diputat. Després de presentar la seva dimissió pels resultats de les passades eleccions, ahir era l’últim dia perquè els exdiputats de la passada legislatura agafessin les seves coses i tornessin a casa. Rivera ho ha recollit tot per començar una nova vida, com ell ha dit, amb la seva parella i la seva família.  Abans, però, no ha dubtat en deixar un nou vídeo a les xarxes.

Amb els ulls plorosos, sospirant i amb el seu típic coll alt, recorda des de la Cambra del Congrés dels Diputats que ha passat els últims quatre anys treballant dins d’aquelles parets, representant «milions d’espanyols».   

Així, també ha recordat que se'n va perquè «per mi ser diputat és un honor i una responsabilitat, no només una nòmina». Al vídeo ha volgut donar les gràcies no només als seus votants, sinó a tothom que ha votat als diferents partits que componen el Congrés. Les imatges acaben amb un clar missatge: «Visca la llibertat».

«Tanca quan surtis»

Si bé són moltes les persones que s’han emocionat amb el vídeo, no han estat poques aquelles que no han dubtat de riure-se’n del moment. Les seves xarxes han acollit tota classe de comentaris, i és que sembla que el de la formació taronja no ha creat el missatge conciliador que ell esperava.

Que te pires