Un home va ser detingut aquest cap de setmana després d'haver colpejat agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Veïns de Tarragona intervenen per salvar una dona d'un robatori amb violència

La dona es va resistir i va ser arrossegada diversos metres per l'autor | Els veïns van colpejar el lladre i la Guàrdia Urbana el va detenir instants després

Diversos veïns del carrer Caputxins de Tarragona van salvar una ciutadana d'un robatori amb força. Els fets van tenir lloc aquest dijous, al voltant de les onze de la nit. Un home va assaltar una dona i va colpejar-la per intentar treure-li la bossa de mà. La dona es va resistir i va caure a terra, però sense deixar anar les seves pertinences. El lladre va arrossegar-la diversos metres pel carrer fins que els veïns van intervenir: van colpejar l'home, que va quedar atordit, i van atendre la víctima. El lladre va acabar detingut per la Guàrdia Urbana i la víctima a l'hospital Joan XXIII per fer-li una observació.

Veïns del carrer Caputxins salven una dona d'un robatori amb violència

Violent robatori el que va intentar perpetrar un lladre aquest dijous a la nit a Tarragona. Un individu va assaltar una dona al carrer Caputxins de la ciutat per robar-li la bossa de mà. Aquesta, però, es va resistir, i va acabar caient a terra. En aquell moment, tal com es pot comprovar en les imatges, el delinqüent va arrossegar-la desenes de metres mentre colpejava les mans i els braços de la dona perquè deixés anar les seves pertinences. 

La dona no es va rendir i va resistir els forts cops de l'home, que duia la cara tapada. Un minut després d'iniciar-se l'agressió, diversos veïns van aparèixer per intentar ajudar la víctima. El primer a arribar va propinar-li dos cops de puny a la cara, que van provocar que el lladre caigués sobre el capó d'un vehicle estacionat al carrer i van alliberar la dona. Tot seguit, tres veïns més entren en escena, que ajuden el primer ciutadà a reduir l'individu. 

El lladre, detingut per la Guàrdia Urbana

Dues dotacions de la Guàrdia Urbana de la ciutat van arribar instants després de l'actuació dels veïns.  El lladre va quedar atordit i va caure al carrer, i va acabar detingut pels agents municipals. Per la seva banda, la dona va haver de ser traslladada a l'hospital Joan XXIII per fer-li una observació. Aparentment, no patiria ferides de rellevància.