Entren a robar a la ciutat esportiva de l'Espanyol, a Sant Adrià de Besòs

Els lladres només es van endur una caixa amb diners i no van prendre ni documents ni arxius comprometedors

La ciutat esportiva de l'Espanyol va patir un robatori durant la matinada del passat 17 d'octubre
La ciutat esportiva de l'Espanyol va patir un robatori durant la matinada del passat 17 d'octubre | Twitter / Cerdanyola Vallès FC

 

Succés d’allò més sorprenent a la ciutat esportiva de l’Espanyol. Uns lladres van entrar durant la matinada del passat dimecres, 17 d’octubre, a la ‘Dani Jarque’ per robar-hi objectes de «no gaire valor». Segons ha avançat ‘SER Catalunya’, el furt es va produir al camp 3 de les instal·lacions blanc-i-blaves i els Mossos d’Esquadra es va fer càrrec ràpidament de la investigació del succés.

Cal destacar, però, que segons informa el mitjà citat sembla que es tracta només d’un furt menor i anecdòtic, ja que els lladres només es van endur una caixa metàl·lica amb diners i van desestimar prendre documents o arxius comprometedors de l’històric club català.            

Un furt menor a la ciutat esportiva de l’Espanyol

Tot sembla indicar que es tracta només d’un fet casual. Segons les fonts citades de ‘SER Catalunya’, l’acció delictiva va ser menor i els lladres només van optar per endur-se objectes d’un valor irrisori.

 

Roben al domicili de Gerard Piqué

Els pares de Gerard Piqué van alertar al 112 durant la matinada del passat 6 de juny d’un robatori a la seva propietat d’Esplugues, a Barcelona. El furt es va produir a casa del futbolista, i els seus pares van avisar a la policia sobre mètode «silenciós» de l’acció dels lladres.

Gerard Piqué es lamenta després d'una ocasió fallada davant el Girona
Gerard Piqué es lamenta després d'una ocasió fallada davant el Girona | CatalunyaDiari.cat

 

Els lladres, finalment, es va endur diversos rellotges de valor de la residència de la família del ‘3’ del F.C.Barcelona, tal com va avançar la ‘Cadena SER’. Tot i això, els lladres van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra després que haguessin dut a terme un total de 22 robatoris en domicilis de Barcelona i de la seva àrea metropolitana.

Tot sembla indicar, però, que el robatori a la ciutat esportiva de l’Espanyol no compta amb aquestes cridaneres dimensions, ja que es tractaria únicament d’un fet molt puntual.


Comentaris

envia el comentari