Salut

Roben a un pacient de radioteràpia a l'Hospital Sant Joan de Reus

A l'home li van robar en una sala de l'hospital on tenia les seves pertinences mentre s'estava canviant

Les instal·lacions de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus també són escenari de  robatoris, i en aquesta ocasió la  víctima ha estat un pacient. La filla d'un pacient habitual de l'hospital reusenc, el qual cada dia va a tractar-se de radioteràpia, ha denunciat aquest mitjà que li van robar mentre s'estava canviant en una sala de l'hospital.

Roben a un pacient habitual

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 7 d'agost, a les 11.30 hores del matí, quan el pare de la Pilar va anar com cada matí a fer-se una sessió de radioteràpia acompanyat de la seva esposa. Tot va anar passant com cada dia, sense diferència, i un cop acabada la sessió va anar a una de les sales que l'hospital té habilitades perquè els pacients es puguin canviar de roba.

Li roben diners i el mòbil d'una sala de l'hospital de Reus

La filla explica que el pare es va trobar la porta de la sala oberta, amb el passador sense posar, però que aquest fet ja se l'havia trobat en altres ocasions, ja que els metges entren i surten. Posteriorment es va dirigir al pàrquing i va ser en aquell moment quan es va adonar que li havien robat. En un primer moment, l'home es va pensar que havia sigut la seva esposa qui li havia agafat aquests diners, i quan es va disposar a trucar-li per telèfon, també va descobrir que l'hi havien robat.

La filla comenta a TarragonaDigital  que la seva mare, que acompanya a l'home a les sessions, mentre esperava que sortís el seu marit, va veure com un  noi havia entrat a la sala  i havia sortit molt ràpidament, fet que la va fer sospitar. Després dels fets, el matrimoni va alertar el personal de seguretat de l'Hospital Sant Joan de Reus.