Robert Moreno

Robert Moreno se sincera sobre Luis Enrique: «Vaig ser egoista i ho tornaria a fer»

L’exseleccionador espanyol va aprendre molt treballant amb l’asturià

Robert Moreno ha parlat per primer cop després de tot el succeït amb Luis Enrique el passat mes de novembre. Així, l’exseleccionador espanyol i actual entrenador del Mònaco ha estat entrevistat en directe al programa de RAC1, ‘El Món’ de Jordi Basté, on ha compartit amb tothom els seus inicis en el món del futbol.

Luis Enrique, un gran referent

Destaca que Robert Moreno no va ser futbolista professional, a diferència de molts, ja que  va arribar a ser entrenador gràcies als seus estudis, apostant per l’anàlisi de vídeo tot i que la tècnica no era gaire habitual fa deu anys. L’exseleccionador és llicenciat en comerç internacional i, mentre s’especialitzava en futbol i entrenava equips del seu barri, treballava a la Caixa i va estar compaginant estudis i feina des de 2003 fins al 2010. Així, ha comentat: «El meu primer sou de la Caixa me'l vaig gastar en un projector i material per a ensenyar als jugadors».

Moreno ha confessat: «El meu ídol era Iván de la Penya i els meus referents com a entrenadors són Luis Enrique, Guardiola i Klopp», d’aquesta manera l’entrevista ha continuat cap a un tema important: Luis Enrique. Pel tècnic, entrenar al Barça amb  Luis Enrique va ser «el més gran i el millor dels aprenentatges» i guarda un bon record de qui va ser un gran amic durant anys: «Sempre vaig ser amb Luis, sense importar-me les condicions».

Tanmateix, la relació que mantenien ha acabat d’ençà de tot l’ocorregut amb Luis Enrique, ja que va acusar Moreno de ser deslleial, però el català sempre és ferm amb les seves idees i ha reconegut en directe que no es penedeix de res, admetent que avui dia encara no han tornat a parlar. Malgrat això, ha admès estar «molt trist» i creu que el temps acabarà arreglant-ho, esperant poder tornar a parlar amb Luis Enrique en el futur. Sobre la seva marxa de la Selecció ha reconegut: «Vaig ser egoista. Ho vaig fer pensant en el meu futur i ho tornaria a fer».

També et pot interessar...