Romario pateix un canvi físic espectacular a causa d'una cirurgia experimental

L’exjugador del Barça s’ha sotmès a una cirurgia experimental per reduir la seva diabetis de tipus dos

Imatge que Romario va esborrar de les seves publicacions. | Instagram

Romario, l’actual senador de Brasil, s’ha sotmès a una cirurgia experimental per reduir la seva malaltia, la diabetis. L’exjugador del Barça es trobava per sota del pes necessari per portar a terme aquesta cirurgia, fet que ha resultat molt perillós. Després de l’operació, Romario ha publicat una fotografia a les seves xarxes socials que ha espantat a tots els seus seguidors en observar el seu baix estat de salut.

Aquesta cirurgia és de caràcter experimental i té l’objectiu de reduir la diabetis de tipus dos. L’operació, molt arriscada, sembla haver deixat Romario en un terrible estat físic, tal com mostren les imatges del seu Instagram. Amb el procediment, denominat com interposició ileal, ha aconseguit perdre deu quilos. Aquesta tècnica és nova en el món científic i si això li sumem que solament les persones per damunt dels 100 quilos poden sotmetre’s a aquesta intervenció, el perill encara és superior. Cal destacar que l’índex de massa corporal de Romario està per sota de l’òptim, ja que solament pesava 80 quilos i mesura 1,69 centímetres.

La polèmica ha crescut després que l’exjugador de futbol pengés una fotografia on mostra el seu estat físic. Ràpidament, els seus seguidors han comentat la seva publicació dient-li que estava «molt envellit» o «demacrat». Davant d’aquesta situació, el senador brasiler ha decidit esborrar la seva publicació.

 

Rolezinho de leve. Kkkk

Una foto publicada por Romário Faria (@romariofaria) el


Comentaris

envia el comentari