Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Ronaldinho, a favor de l’alcaldable del PP a Castelldefels

No és el primer cop que el futbolista demana el vot per un candidat popular en unes eleccions

Ronaldinho ha demanat el vot per l'alcaldable del PP als veïns de Castelldefels | CatalunyaDiari.cat

 

Pocs dies abans de les eleccions municipals, tots els alcaldables aprofiten al màxim la campanya electoral. Així ho ha fet el Partit Popular d’una ciutat del Baix Llobregat amb el suport d’un dels exjugadors del FC Barcelona més reconeguts. En concret,  Ronaldinho ha compartit un vídeo on apareix donant suport al candidat popular de Castelldefels perquè els veïns el votin el pròxim 26-M.

Ronaldinho, a favor del Partit Popular

El futbolista brasiler, de 39 anys i amb nacionalitat espanyola, ha demanat el vot per al candidat del PP que es presenta com a alcaldable a Castelldefels, on va viure durant els cinc anys que va lluir els colors blaugrana, entre l’any 2003 i el 2008. Cal destacar que no és el primer cop que Ronaldinho mostra el seu suport de forma pública a Manu Reyes, però ara ho ha fet durant la campanya electoral prèvia a les eleccions municipals.  A més, va donar suport a Jair Bolsonaro, candidat de dreta populista que va convertir-se finalment en president de Brasil l’any 2018.

En un curt vídeo, compartit per ‘El Mundo’, on apareix l’exblaugrana, qui encara està vinculat amb el club com ambaixador internacional, ha expressat el seu suport al candidat popular i ha demanat el vot dels veïns de la ciutat perquè es converteixi en l’alcalde durant els pròxims quatre anys: «Manu Reyes és la millor opció per Castelldefels».

Ronaldinho, molt unit a Castelldefels

Ronaldinho va jugar amb el Barça durant cinc temporades, després d’haver-ho fet amb el París Saint-Germain, i es va instal·lar a Castelldefels, concretament en una mansió  de la urbanització de Bellamar i que gairebé mai abandonava, només pels entrenaments i partits o per gaudir de l’oci nocturn fins al punt que aquesta activitat va convertir-se en un problema, ja que el jugador va perdre condició física i, per tant, va provocar el seu declivi com a blaugrana.

Tot i que després de la seva etapa barcelonina, Ronaldinho va marxar cap a Milan, on va jugar tres temporades, sempre ha anat visitant Castelldefels  on viu Leo Messi, company del Barça i un dels seus millors amics blaugrana.  Destaca que el brasiler es deixa veure per la ciutat, a la platja de Lluminetes, jugant a futvòlei o menjant en diversos restaurants on també té amistat amb els amos.

També et pot interessar...