Rosalia fa embogir l'auditori del Palacio de Congresos de Sevilla

Actuació memorable de Rosalía amb 'Di mi nombre', a la gala dels MTV EMA 2019

La cantant es va endur l'ovació del públic més gran de la nit, amb una èpica actuació de la cançó 'Di mi nombre'

La gala del MTV European Music Awards 2019 celebrada a Sevilla ahir havia generat molta expectació, perquè Rosalía era una de les artistes convidades, nominada a 4 premis, i la cantant no només no va decebre, sinó que va pujar encara més el llistó, amb una actuació que serà recordada durant molt de temps. Tot i que Rosalía finalment només es va endur un dels guardons a què optava, el de millor col·laboració per la cançó ‘Con Altura’ amb J Balvin, la cantant va tornar a demostrar sobre l’escenari per què és considerada la diva del pop llatí i la renovadora del flamenc.

 

Rosalía enlluerna amb la seva actuació

Rosalía s'endú el premi a millor col·laboració per la cançó 'Con Altura'
Rosalía s'endú el premi a millor col·laboració per la cançó 'Con Altura' | GTRES

La cantant catalana va ser l’artista que més va enlluernar, amb un espectacle al Palacio de Congresos de Sevilla digne de les més grans; es trobava a Sevilla, i no podia desaprofitar l'oportunitat de retre un homenatge al flamenc, trobant-se com estava en la ciutat de naixement d'aquest estil musical. Així doncs, va apostar per la cançó ‘Di mi nombre', amb una posada en escena monumental,  acompanyada d’un gran cor de veus i un grup de ballarines, en total unes 20 persones a dalt de l'escenari, que van convertir l’actuació en la més ovacionada i espectacular de la nit. 

 

L'estilisme i escenografia, que  semblava un 'tablao' flamenc futurista, tampoc va deixar indiferent ningú, amb unes ballarines que duien ulleres de sol estil 'Matrix', una piràmide de cadires flamenques de fons, una combinació perfecte de colors vermell i negre... una estètica que recorda als seus videoclips més admirats.

Altres premis

Els premis MTV europeus van estar a l’altura de l’ocasió, amb convidats com el grup Green Day, que tot i ser un referent dels anys 90 van demostrar amb la seva actuació que segueixen amb força, no en va es van endur el premi a millor artista rock de l’any.

 

Lola índigo també va ser una de les premiades de la nit
Lola Indigo també va ser una de les premiades de la nit | EFE

Lola Indigo, sorgida d’’Operación Triunfo’, també comença a despuntar amb força amb les seves cançons ballables, i es va fer amb el guardó a millor artista espanyola, primer premi que aconsegueix la ballarina i cantant espanyola.

També et pot interessar...