La cantant Rosalía en una gala

Rosalía arriba als Grammy Llatins amb cinc nominacions sota el braç

És la tercera vegada que la cantant catalana assisteix a la gala de la indústria de la música llatina

L'artista Rosalía torna aquest dijous a la nit a la gala dels Grammy Llatins a Las Vegas amb cinc nominacions sota el braç, convertint-se en l'artista femenina més nominada a la cerimònia.

Opta a les categories de millor àlbum de l'any per 'El mal querer', millor àlbum vocal de pop contemporani per 'El mal querer', millor cançó pop per 'Pienso en tu mirá', millor enregistrament  de l'any per 'Aute couture' i millor cançó urbana per 'Con altura'. Cal destacar que 'El mal querer' també aspira al millor disseny d’empaquetament i a la millor enginyeria de gravació. 

És la tercera vegada que la cantant de flamenc-trap assisteix a la gala de la indústria de la música llatina,  on el 2017 va estar nominada pel primer disc, 'Los ángeles' i l'any passat es va endur dos dels quatre guardons als quals aspirava per 'Malamente'.

Un any ple d'èxits

La cantant Rosalía en una gala
L'artista només fa un any que va publicar 'El mal querer', que s'ha convertit en tot un èxit GTRES

Fa només un any que la cantant catalana publicava 'El mal querer', produït per El Guincho, sis mesos després que fes públic el primer 'single' del disc, 'Malamente'. Des de llavors, Rosalía no ha parat de rebre reconeixements, conquistant dos MTV Video Music Awards al millor vídeo llatí a la millor coreografia per 'Con Altura' o dos premis Los40 Music Awards.

Al febrer, l'artista va actuar als Goya versionant la cançó de Los Chunguitos 'Me quedo contigo'  acompanyada de l'Orfeó Català i El Guincho. Aquest mateix any ha gravat les cançons 'Con altura', amb el colombià J. Balvin i El Guincho i la seva primera peça en català 'Milionària'. Al maig va iniciar la gira de presentació del nou disc al Primavera Sound de Barcelona i la setmana passada va presentar la seva nova cançó 'A Palé'.

Fa pocs dies,  la revista 'Rockdelux' ha escollit 'El mal querer' com a millor disc nacional de l'última dècada  i 'Pitchfork' l'ha situat en el lloc número 36 dels 200 millors discos de l'última dècada. 

També et pot interessar...