Rosalía

Rosalía incendia les xarxes amb la seva última publicació

Els detractors han aprofitat la última publicació de Rosalía per criticar l'estil de la cantant

Rosalía, una de les artistes musicals del moment, ha sembrat una nova polèmica amb les seves últimes publicacions a les xarxes socials. A les imatges que ha penjat, es pot observar a la cantant de flamenc posant en un jet amb un conjunt de Balenciaga i unes sabatilles de pèl decorades amb ‘animal print’ de lleopard.

Bromes sobre la seva dent d'or

La publicació de Rosalía no ha deixat indiferent  a ningú. Alguns usuaris de Twitter i Instagram han aprofitat per fer burla de la manera de vestir de la cantant. «Vesteix-te com una persona normal» o «Rosalía filla que estrany  vesteixes» han comentat als últims ‘posts’.

Però hi ha hagut un detall que ha centrat la mirada de les crítiques i les bromes: una dent d’or. Els seus detractors, com àligues intentant caçar la seva presa, han analitzat cada centímetre de les fotografies i com no, molts s’han sobtat en descobrir que l’artista ensenya una dent d’or.

Tot i que Rosalía la mostra clarament, molts dels seus ‘followers’ no van ampliar suficientment la imatge per reconèixer aquest petit detall i van pensar que a la cantant catalana li faltava clarament una dent. Això va provocar reaccions com «Pensava que se t’havia caigut una dent» o «Tia en la tercera sembla que se t’ha caigut un ‘pinyo’?»

Comentaris sobre el dent d'or de Rosalía a Instagram el febrer del 2020
Comentaris sobre la dent d'or a la seva publicació d'Instagram | Instagram (@rosalia.vt)
 
 

També han criticat la seva pedicura

Molt dels seus seguidors han alabat el seu particular estil, però també hi ha molts detractors que s’han fixat en les sandàlies que portava la cantant. Els seus enemics han aprofitat també per criticar la seva pedicura, no massa cuidada, amb comentaris a Twitter com «Talla’t les ungles dels peus, fastigosa» o «Quin fàstic les ungles dels peus, molta història amb les mans però les dels peus fan fàstic!! Tros de truja!!»

Molts seguidors pensaven que les ungles dels peus de l’artista brillarien amb la mateixa intensitat que la seva manicura, la qual exhibeix sempre de manera impol·luta. Unes ungles de les mans que es caracteritzen pel seu allargat acrílic decorat amb colors extravagants.

També et pot interessar...