IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rufián contra Bertín Osborne per dir que el Pare Noel és estranger

El cantant va queixar-se sobre Nadal i Halloween, unes festivitats que no «s’han celebrat mai» a Espanya

Gabriel Rufián ha reaccionat contra les paraules que va dir Osborne sobre el Nadal
Gabriel Rufián ha reaccionat contra les paraules que va dir Osborne sobre el Nadal | CatalunyaDiari.cat

Fa just un any Bertín Osborne va convidar a sopar al programa ‘Mi casa es la tuya’ de Telecinco a tot un grup d’humoristes entre els quals es trobaven Fernando Esteso, Arévalo, Carlos Latre, Millán Salcedo i Mari Carmen. En les seves converses privades es van dir moltes coses, però el tema principal va ser el que tothom té per aquestes festes de Nadal, els regals.

Ara, les xarxes socials han repescat una de les frases que el cantant va dir en una de les converses privades que va mantenir amb Arévalo i Esteso. Unes paraules que han creat molta polèmica i que Gabriel Rufián s’ha pronunciat contra Bertín Osborne a través del seu compte de Twitter, com fa qüestió d’un mes quan ja va respondre-li « d’un imbècil amb carnet pots esperar qualsevol cosa».

Més de Reis que de Pare Noel

Osborne, Esteso i Arévalo van parlar sobre el Nadal el passat desembre de 2017 i aquest últim els va assegurar que no havia demanat res perquè «era més de Reis que de Pare Noel». Llavors el cantant va respondre: «Qui coneix al gras aquest, si ni tan sols és espanyol?». Però a aquesta frase encara li va afegir més: «Això dels estrangers és una llauna, que ho han ficat aquí amb calçador. Igual que Halloween, que surten tots disfressats quan no s’ha celebrat aquí ni res».

Bertín Osborne va criticar el Pare Noel i Halloween
Bertín Osborne va criticar el Pare Noel i Halloween | Antena 3

Com és habitual, les xarxes socials s’han fet ressò i, un any més tard, s’han omplert de comentaris contra aquestes paraules. La resposta de Gabriel Rufián no s’ha fet esperar: «No com els Reis Mags d’Orient que són de Galapar». Juntament amb molts altres a l’estil de: «No com Jesucrist i els Reis Mags que eren de Soria i Toledo, respectivament», «les seves ranxeres tampoc són espanyoles i hem d’aguantar-les», «si fos espanyol, es quedaria les joguines per vendre-les al mercat i sense IVA».

Aquest mes de desembre Gabriel Rufián ja ha compartit la seva opinió en diverses ocasions a través del seu compte de Twitter. Per una banda va voler recordar que pels polítics empresonats «seran festes, però no bones» i que «viuran el Nadal sense els fills per un referèndum», demostrant la seva disconformitat envers la situació política actual a Catalunya. Però també, per l’altra, ha ironitzat respecte a la «convivència» defensada en el discurs de Nadal per part del rei Felip VI.


Comentaris

envia el comentari