IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Gabriel Rufián ataca Pedro García Aguado per criticar el feminisme

El presentador va criticar un comentari feminista de la vicepresidenta Carmen Calvo: «Deixi’s de creure’s millor que ningú»

Gabriel Rufián ha atacat Pedro García Aguado per criticar el feminisme
Gabriel Rufián ha atacat Pedro García Aguado per criticar el feminisme | CatalunyaDiari.cat

Pedro García Aguado s'ha col·locat al centre de la polèmica després d'enlletgir un tuit feminista de la vicepresidenta del govern espanyol Carmen Calvo. La també ministra d'Igualtat va reivindicar «la reacció de les dones davant les polítiques masclistes amb un rècord de representació a les càmeres dels Estats Units i de governadores».

«Tenim el poder de revertir les injustícies, juntes som imparables, som més fortes per liderar els canvis socials», publicava Carmen Calvo. Un comentari, però, que no ha agradat gens a Pedro García Aguado, qui li ha contestat amb un polèmic missatge: «En què es basa vostè per dir això? No té ni idea del fort que soc jo per liderar canvis. I sí, soc home! Deixi de creure's millor que ningú!».

Rufián contesta Pedro García Aguado

El comentari del presentador de televisió ha estat molt criticat a les xarxes socials. Un dels que s'ha pronunciat al respecte ha estat Gabriel Rufián, fent referència a les vinculacions polítiques de l'exjugador de waterpolo. «No falla», ha dit el diputat per ERC al Congrés, compartint una captura del missatge de Pedro García Aguado amb un altre tuit lloant Albert Rivera.

Però qui més s'ha indignat amb les paraules del presentador televisiu ha estat el col·lectiu feminista. Un dels seus rostres més coneguts, l'actriu catalana Letícia Dolera, no es podia creure el que veia, mentre altres usuaris de Twitter asseguraven que això passava per «ajuntar-se amb amics com Albert Rivera» o l'acusaven de «tenir complex d'inferioritat».

Pedro García Aguado, molt crític amb el govern socialista

El tuit contra el missatge feminista de Carmen Calvo és només un nou capítol de les crítiques de l'exjugador de waterpolo al govern socialista. Fa uns mesos, Pedro García Aguado va compartir una piulada d'Albert Rivera criticant a Pedro Sánchez. «He conegut persones amb la cara molt dura, però el d'aquest tipus és de rècord», afegia ell.

L'última polèmica a Twitter de García Aguado va ser fa pocs dies arran del polèmic esquetx de Dani Mateo a 'El Intermedio' on es mocava amb la bandera espanyola. «Vas ofendre i molt! Mira que a mi és difícil ofendre'm i em diuen de tot, però hi ha símbols que ens representen i hem de respectar-los, no utilitzar la llibertat d'expressió per escudar-se i ferir sensibilitats», va respondre a Dani Mateo.


Comentaris

envia el comentari