IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rufián denúncia pintades a la casa d'un alcalde independentista al Maresme

L’alcalde de Vilassar de Dalt ja va queixar-se d’altres fetes durant el mes de desembre: en van deu.

Pintada al portal de l'alcalde de Vilassar de Dalt
Denuncien una pintada de «VOX» al portal de l'alcalde de Vilassar de Dalt | Twitter

L'alcalde Xavier Godàs, d'ERC, de Vilassar de Dalt, al Maresme, ha assegurat a través del seu compte de Twitter que aquest divendres denunciarà la pintada amb la paraula «VOX» apareguda al portal de casa seva. «M'han tornat a marcar. Aquesta vegada signen, els molt imbècils. Un tal VOX, que es veu que és el més nou en constitucionalisme patri», ha afegit mostrant la fotografia de la pintada.

Ja van un total de deu pintades de «VOX»

Pocs dies abans de Nadal, Godàs va compartir una altra fotografia a les xarxes socials on es podia veure una altra porta pintada amb la paraula «VOX», queixant-se de les accions incíviques dels autors: «Els ultres locals estan tan entusiasmats amb VOX que s'han passat al verd per marcar les cases particulars. A veure, us acabarem enxampant i us farem fer serveis a la comunitat a base de repintar murs, ja que hi teniu afició».

Però, a principis del passat mes de desembre, a més a més, l’alcalde ja va denunciar que havien «assenyalat» casa seva amb un munt de llaços grocs arrencats i un vàter on es podia llegir «1 d'octubre» i «bon Nadal, Xavi», compartint una imatge de com li havien deixat l’entrada de casa seva a Vilassar de Dalt.

Pintada a casa d'una veïna de Vilassar de Dalt
Pintada a casa d'una veïna de Vilassar de Dalt | Twitter Gabriel Rufián

Avui dia ja van deu pintades de VOX. Per la seva part, Gabriel Rufián també ha volgut denunciar aquests actes, compartint la imatge de la porta de l’alcalde i la d’una veïna del municipi: «Ho poso aquí perquè no sortirà per televisió. No són de C’s i llavors tot si val. Ens tindreu cara a cara, feixistes».


Comentaris

envia el comentari