Rufián sorprèn els seus seguidors amb una foto de petit

El club de Bàsquet de Santa Coloma de Gramenet on jugava Rufián de petit posa en marxa una nova secció a Twitter per trobar als exjugadors del club

Imatge arxiu Gabriel Rufián
Es filtra una imatge de Gabriel Rufián de petit quan jugava al Bàsquet Neus | EFE

El diputat d’ERC al Congrés sorprenia novament als seus seguidors de Twitter després de retuitejar una imatge d’ell mateix de petit. Fa uns mesos es va tornar viral el repte del ’10 years challenge’ en què la gent, famosos i personatges públics inclosos, penjaven a les xarxes socials una fotografia de fa deu anys, és a dir del 2009, i una altra d’actual per comparar el canvi de cada persona. Aquest cop Gabriel Rufián ha anat més enllà i n’ha compartit una de ben menut.

El Bàsquet Neus, el club de Bàsquet de Santa Coloma de Gramenet vinculat al Col·legi Verge de les Neus, al Barcelonès, ha iniciat amb motiu del dia de Sant Valentí una nova secció al seu compte de Twitter. Aquesta secció, que va començar el 14 de febrer, consisteix a compartir una fotografia d’alguna de les generacions que han format part del club de Bàsquet.

El dia dels Enamorats l’hi va tocar a la Generació del 82. La sorpresa pels seguidors va ser comprovar que un dels membres de l’equip d’aquella època era Rufián qui apareix a l’esquerra, ajupit i sostenint una pilota de bàsquet amb les dues mans. Tot i el pas dels anys, el diputat d’ERC manté la mateixa cara. Amb aquesta secció, el club de Santa Coloma de Gramenet vol aconseguir localitzar a tantes persones com sigui possible que apareguin a la foto compartida. Per això demanen que, a través, de les xarxes socials els ajudin a identificar-los sigui indicant el nom de la persona o bé mencionant-la amb el seu usuari de Twitter.

El gran canvi de Rufián

Gabriel Rufián no va voler deixar escapar l'oportunitat d'unir-se al repte del '10 years challenge' i, el 17 de gener, va compartir amb els seus seguidors d'Instagram una fotografia del 2009 on mostra un 'look' força diferent del que duu en l'actualitat. Segons sembla, el diputat d'ERC és un aficionat de compartir a través de les xarxes socials imatges d'anys anteriors. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearschallenge

Una publicación compartida de Gabriel Rufián Romero (@gabrielrufian) el


Comentaris

envia el comentari