​Ryanair cobrarà per l'equipatge de mà

A partir de l'1 de novembre, les maletes de menys de 10 quilos tindràn un cost de 10 euros

Avión de Ryanair en el Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid Barajas
Un avió de Ryanair a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas | CEDIDA

Controvèrsia per la darrera notícia de Ryanair. La companyia de vol irlandesa cobrarà a partir de l'1 de novembre entre 6 i 10 euros a tots els clients que viatgin amb un equipatge de mà de menys de 10 quilos, quelcom que fins al moment era gratuït. Cal destacar, així mateix, que la nova iniciativa de la companyia de Michel Oleary només permetrà que els passatgers portin un «petit equipatge de mà» que càpiga sota el seient de l'avió.            

Ryanair cobrarà per l'equipatge de mà

La nova normativa de l'aerolínia no ha agradat a molts dels clients que viatgen amb freqüència amb els avions d'aquesta companyia i estan acostumats a portar equipatge de mà per no haver de facturar-lo. Ara, però, hauran de pagar per qualsevol maleta quan, fins ara, era possible pujar a l'avió amb una bossa de mà de manera totalment gratuïta, sempre que no superés les mides establertes.                     

No obstant això, l'aerolínia irlandesa sí que permetrà els passatgers pujar a bord dels avions amb «una petita bossa personal», com petites motxilles, sempre que càpiguen sota el seient davanter de l'avió.              

El interior de un avión de la compañía Ryanair
L'interior d'un avió de la companyia Ryanair | Cedida

El bitllet 'priority', l'alternativa de Ryanair

L'única manera de pujar a bord amb una maleta de mà de menys de 10 quilos és viatjant amb un bitllet 'priority'. Ryanair, finalment, assegura que aquesta mesura ha estat pensada per poder acabar amb tots els retards que els seus vols patien a l'hora de tramitar l'equipatge i les dades dels clients que entraven a bord.                    

Per això mateix, doncs, tots aquells que viatgin amb la companyia irlandesa a partir del mes de novembre ja són coneixedors que l'aerolínia els cobrarà a partir de l'1 de novembre entre 6 i 10 euros per viatjar amb un equipatge de mà de menys de 10 quilos.                       


Comentaris

envia el comentari