S’acosta l’Eternal Running Invencible de Santa Coloma de Queralt, una carrera consolidada arreu del món

Més de 285.000 persones hi han participat en els 17 anys que porta fent-se a escala mundial

Eternal Running a Santa Coloma de Queralt
Eternal Running a Santa Coloma de Queralt | Redacció

 

El proper 30 de setembre Santa Coloma de Queralt tornarà a ser escenari d’una de les carreres més divertides i originals: l’Eternal Running Invencible, una cursa de 10 kilòmetres amb 80 obstacles pel mig que els participants hauran de superar. L’esdeveniment està més que consolidat, ja que fa 17 anys que es fa arreu de tot el món. En aquest temps, més de 285.000 persones han superat el repte de fer la cursa en diferents països. Tal i com diu el tema de la carrera, es pot dir que tots aquests milers de persones ja són «invencibles».

Països com la Xina, els EUA, Tanzània o Uganda són escenari d’aquesta carrera que combina esport i diversió, entre altres indrets a escala mundial. Aquest any l’Eternal Running comptarà amb 25 carreres arreu del món, algunes d’elles a l’Estat Espanyol en llocs com Murcia, Girona, Jaén, Barcelona, Màlaga, Madrid... i en el cas de les comarques de Tarragona, la cursa es farà, un any més, a Els Pallaresos, on es desenvoluparà en tres modalitats els dies 30 de juny i 1 de juliol, i a Santa Coloma de Queralt el 30 de setembre.

L’Eternal Running és una carrera molt veterana que cada any guanya més adeptes per allà on passa. Un dels secrets és que no només s’hi apunten esportistes sinó molta gent que vol passar-s’ho bé en un recorregut desenfadat alhora que es fomenta la part més lluitadora dels participants que han de superar els obstacles que es troben al llarg de la cursa. El concepte que està present durant el recorregut és el d’«invencible», la marca de la casa, que no només hi és en el mateix nom de la cursa, sinó en el nom d’alguns obstacles i és l’adjectiu amb el qual la carrera es refereix als seus participants. Els obstacles a superar són d’allò més originals, ja que combinen els elements clàssics d’aquesta mena de curses, amb un toc enginyós i únic. La tela d’aranya, tobogans, fang, camions de palla... tots aquests elements hi són presents en les diverses edicions de la carrera.

Eternal Running a Santa Coloma de Queralt
Eternal Running a Santa Coloma de Queralt | Redacció

 

Competició a Santa Coloma

La cursa arribarà a Santa Coloma de Queralt el 30 de setembre precedida d’un gran reconeixement internacional i d’una llarga i consolidada trajectòria. No només es premiarà a qui arribi primer, sinó que els elements divertits i festius també tindran la seva recompensa. És per això que la millor disfressa també serà guardonada, o sigui que els participants hauran d’entrenar i preparar-se per la cursa però, aquells que ho desitgin, podran buscar una original forma de vestir per ser invencible també en aquesta categoria. Tot i això, tots aquells que aconsegueixin acabar la cursa rebran el títol honorífic d’Invencible. Així doncs, Santa Coloma es prepara per rebre una jornada festiva, que combina esport amb bon humor.

Com apuntar-se

Les entrades per l’Eternal Running Invencible de Santa Coloma de Queralt ja es poden adquirir a la pàgina web de l'esdeveniment a un preu de 38 euros. 


Comentaris

envia el comentari