IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sabadell convoca 32 noves places d’agents de la Policia Municipal

L’ajuntament ha obert la convocatòria amb un termini de presentació de sol·licitud que finalitzarà el 26 de març

L'ajuntament de Sabadell ha obert la convocatòria de 32 noves places d'agents de la Policia Municipal | CatalunyaDiari.cat

La Policia Municipal de Sabadell està patint un projecte de reestructuració i creixement de la plantilla per arribar a tenir, l’any 2022, 275 agents treballant, tal com informa ‘iSabadell’. El procés de selecció estarà format de tres fases: fase d’oposició, fase de capacitació i fase de pràctiques en el terme municipal.

En la primera fase, els aspirants hauran de passar una prova teòrica sobre cultura general; un conjunt de proves físiques: una prova sobre competències bàsiques que ha de tenir un agent de la policia local; proves psicotècniques; una prova de coneixements de català i, per acabar, una entrevista individual.

Aquells participants que superin la fase d’oposició i la prova mèdica començaran la segona fase, que consisteix en un curs selectiu a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, absents aquells que acreditin tenir aprovat el curs. Finalment, la tercera fase consisteix a passar un període de pràctiques de 12 mesos a l’ajuntament de Sabadell.

Els aspirants han de tenir la ciutadania espanyola, haver complert els 18 anys i tenir el títol de Graduat/da en Educació Secundària, Graduat/da Escolar, Tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitja, Tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre equivalent superior o títol equivalent a efectes laborals.

Un dels detinguts pels Mossos per la violació triple de Sabadell sortint dels jutjats.
Un dels detinguts pels Mossos per la violació triple de Sabadell sortint dels jutjats. | CatalunyaDiari

 

En llibertat un dels dos empresonats per la violació múltiple de Sabadell

El jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha decidit avui deixar en llibertat un dels dos empresonats per la violació múltiple de Can Feu, a Sabadell, perquè l'Institut de Medicina Legal no relaciona amb ell (R.O.) cap de les mostres genètiques preses a la víctima.

El jutge estima el recurs presentat per l'investigat i recorda que la mesura es va adoptar per la identificació de la víctima en roda de reconeixement com un dels tres autors materials de l'agressió sexual, i també per l'existència d'una empremta dactilar en el lloc dels fets. Se li ha retirat el passaport i té l'obligació de comparèixer periòdicament. L'Audiència de Barcelona, per la seva banda, ha confirmat la presó provisional d'un altre dels investigats, M.A.


Comentaris

envia el comentari