Pressupostos Participatius de Salou

Salou obre la fase final de votació dels Pressupostos Participatius

Del 25 de febrer al 15 de març cada ciutadà podrà votar 3 de les 26 propostes finals

El matí d'aquest divendres, 22 de febrer, la comissió de seguiment dels Pressupostos Participatius de Salou ha anunciat les 26 propostes que passen a la fase final; així com el període de votacions d'aquestes. Així, del 25 de febrer i fins al 15 de març, salouenques i salouencs podran realitzar les votacions que creguin oportunes, seleccionant un màxim de tres de les propostes finalistes.

Júlia Gómez, regidora de Participació ciutadana del consistori del Tarragonès, ha explicat als assistents les propostes preseleccionades; i el motiu de les que han quedat tècnicament desestimades, ja que no complien els requisits marcats a les bases. A tal efecte, s’ha editat un díptic que es podrà trobar a partir de dilluns tant a l’ajuntament com a la biblioteca on es recullen les propostes i la quantitat econòmica que suposaria tirar endavant el projecte en qüestió.

Les votacions es podran fer a través de la pàgina webparticipa.salou.cat; on també es troba tota la informació relativa a aquest procés.

Un Salou més participatiu 

El procés participatiu va comptar amb 149 participants que van aportar fins a 170 propostes; tot un èxit en paraules de la regidora, que assegurava que s'està aconseguint «un Salou més participatiu, amb una visió compartida i que aprofundeix en la democràcia local participativa i ara ens queda seguir animant-vos a que voteu».

D'entre les 26 propostes que resten a la fase final del procés participatiu, destaquen especialment les de creació de zones lúdiques per a gossos; nous parcs de jocs infantils o zones amb aparells de gimnàs a l’aire lliure, millora d’algunes places, la instal·lació de fonts d’aigua als carrers...

El Dilluns, 18 de març, s'anunciaran les propostes guanyadores, que quedaran ordenades per nombre de votacions, i se'ls assignarà la part corresponent del pressupost fins que aquest s'esgoti.