rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Una catalana participarà amb Holanda al festival d'Eurovisió

Carlota López, de 24 anys, és la guitarrista de Duncan Laurence, el representant neerlandès al pròxim certamen continental
Carlota López és la guitarrista de Duncan Laurence, el representant holandès a Eurovisió 2019 | Facebook / Piet Kuijten

 

 

Catalunya tindrà representació a Eurovisió 2019... a través d’Holanda. Carlota López, una guitarrista salouenca de 24 anys, pujarà a l’escenari de Tel Aviv al costat del cantant Duncan Laurence, representant dels Països Baixos a la pròxima edició del cèlebre certamen continental.

 

Segons apunta el periodista Iván Alcalá a lavila.cat, la tarragonina va estudiar a l’Escola Municipal de Música de Salou, després al Conservatori de Vila-seca i, finalment, va aterrar a la Rock Academy, a la localitat neerlandesa de Tilburg, una universitat dedicada a la música pop, urbana i a tot allò que envolta l’actual indústria musical.

 

 

 

 

Laurence, l'aposta d'Holanda

Amb 18 anys, guitarra a l’esquena, aquesta salouenca va emprendre un gran viatge que ara, anys després, reverteix en una fascinant i il·lusionant experiència artística.

 

Al costat de Laurence, un músic independent que va formar part de la versió holandesa de ‘La Voz’ el 2014, López posarà els seus acords i la seva musicalitat al servei d’uns Països Baixos que, amb talent jove i desconegut, intentaran superar la divuitena plaça de Wylon —l’holandès  ‘country’— a la darrera edició del concurs.

 

 

Salou, pendent de la guitarrista

Al maig, de ben segur, el municipi de la Salou restarà pendent de la seva jove artista, en una nit especial que tots seguirem, viurem i escoltarem molt atentament. Encara falten uns mesos. Assajos, passió, encerts i molta merda!

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris