Salut detecta quatre nous brots a la Costa Daurada i l'Ebre

S'han detectat a Salou, Tortosa, la Ràpita i Montbrió del Camp | Ja són 13 els brots actius a Tarragona

Imatge d'arxiu d'un treballadora sanitari amb una prova de coronavirus
Els dos nous brots familiars de Covid-19 a les comarques de Tarragona, també en nuclis familiars | Ángel Ullate

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns, 20 de juliol, quatre nous brots familiars de coronavirus a les comarques de Tarragona. Es tracta de quatre transmissions familiars, a Salou, a Montbrió del Camp, a Tortosa i a la Ràpita, que sumen dinou nous positius per Covid-19, respectivament.

Salut ha informat que el brot de Salou té ara mateix altres vuit contactes propers aïllats a l'espera de conèixer el resultat de les proves, mentre que el cas de Montbrió ha deixat un total de 19 persones properes sota seguiment del Departament.

En els dos casos ebrencs, el patró sembla similar: dos brots familiars amb sis positius confirmats i altres sis persones aïllades de forma preventiva en cadascun dels casos fins a conèixer resultats de les proves PCR.

Salut ja confirma 13 brots de Covid-19 estesos a les comarques de Tarragona

Amb aquests quatre nous punts d'interès a la geografia tarragonina, ja són tretze els brots actius de coronavirus que s'han detectat en les darreres setmanes. Els tres més importants són els del Perelló, amb catorze positius, i el de Tarragona ciutat i el que afecta Perafort i La Secuita, amb deu positius confirmats en tots dos casos.

La resta de brots registrats ara mateix per salut s'han detectat a les Borges del Camp, a Valls, a Torredembarra i Roda de Berà, a Reus i Almoster, a l'Hospital de Tortosa i un altre que afecta a persones contagiades a Reus, Mont-roig i Miami Platja.


Comentaris

envia el comentari