Imatge de la graella sencera de periodistes de TV3 en una imatge del juny del 2022

Adeu sorpresa a TV3: marxa un dels periodistes més històrics de la casa

Va ser corresponsal als Estats Units i a Brussel·les

Primer van ser Albert Elfa i Imma Pedemonte, i ara és Salvador Sala. Continua el degoteig de periodistes de la corpo que es jubilen aquest estiu. Sala, excorresponsal de TV3als Estats Units i a Brussel·les, diu adeu a la cadena després de 30 anys al peu del canó. 

A TV3, Sala hi ha fet de tot. Des de múltiples projectes emesos en prime time a la impactant connexió des de Washington el dia dels atemptats de l'11-S. Ara, després d'una trajectòria treballadíssima, a Sala li toca descansar. I, per començar aquesta nova etapa, Sala s'ha volgut acomiadar dels seus companys de redacció d'una manera molt especial: amb un sopar amb tots ells. 

Imatge de Salvador Sala durant una connexió a TV3 des dels Estats Units l'any 2001
Salvador Sala va ser corresponsal de TV3 als Estats Units i va ser un dels encarregats d'explicar l'11-S a Catalunya. | TV3

El Jordi Eroles ha publicat al seu perfil de Twitter: «Avui hem acomiadat un històric de TV3, un periodista 4x4 amb qui fa 31 anys que hi treballo. Vam coincidir a Catalunya Ràdio i els darrers anys hem treballat plegats a la secció de Política de la tele. És en Salvador Sala: es jubila un enorme professional i millor persona!». 

Un regal molt especial

En gratitud cap als seus companys, Sala ha volgut lliurar-los una aquarel·la feta per ell a cadascun dels seus col·legues. «Els companys de Política li hem fet diversos regals, però ell ha tingut el detall de regalar-nos a cadascun de nosaltres una aquarel·la feta per ell. Salvador Sala, ets tot un artista. Gaudeix molt a partir d’ara d’aquesta passió per la pintura!!!», ha dit Eroles. 

Ara, després de Salvador Sala, serà el torn d'una altra de les periodistes mítiques de la casa: Imma Pedemonte. La barcelonina, però, haurà d'esperar encara fins el mes de juliol per a poder fer un definitiu pas al costat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!