Filtren la samarreta del 20è aniversari de 'Nike' amb el Barça

Les imatges arriben de botigues de Corea del Sud, on ja s'haurien posat a la venda | El club, segons 'Mundo Deportivo', hauria desmentit la seva oficialitat

Es filtra la imatge de la samarreta del 20è aniversari de Nike amb el Barça
Es filtra la imatge de la samarreta del 20è aniversari de Nike amb el Barça | Footyheadlines

El mitjà i punt de venda esportiu online Footyheadlines, ha anunciat aquest dimarts que diversos aficionats del Barça de Corea del Sud han pogut trobar i fotografiar una nova samarreta del Futbol Club Barcelona en botigues esportives del país.

Les imatges que s'han filtrat respondrien a la samarreta que es preveu que el fabricant esportiu Nike prepara per a celebrar els vint anys de contracte amb el club blaugrana. Tota una troballa que de seguida ha tingut un ampli ressò a les xarxes i als mitjans esportius.

Com es pot veure a les imatges, la samarreta seria un combinat de tots els models que ha lluït el club barceloní des que va signar el contracte amb Nike, el 1998; un mosaic de dissenys que ratlla el mal gust, però que no per això deixa de ser singular i desig del col·leccionisme d'aficionats d'arreu del món.

Deixant de banda el disseny, la samarreta compta amb les etiquetes de producte oficial del club i de la marca Nike; i tot i que no porta el patrocinador estampat, aquest fet no descartaria la seva oficialitat, ja que la marca esportiva ja va treure un model sense publicitat quan va celebrar l'aniversari amb l'Arsenal.

El FC Barcelona en desmenteix la seva oficialitat

Es filtra la imatge de la samarreta del 20è aniversari de Nike amb el Barça
Es filtra la imatge de la samarreta del 20è aniversari de Nike amb el Barça | Footyheadlines

Per la seva banda, la directiva del Futbol Club Barcelona s'ha afanyat a desmentir en un comunicat l'oficialitat de la samarreta que s'ha filtrat.

Segons afirmen des del club blaugrana, no es preveu cap samarreta de tipus 'collage' de les vint equipacions que ha portat el club des que va signar el contracte amb Nike per a la temporada que ve.

Tot i la contundència del comunicat Nike encara no ha desmentit que pretengui posar en venda aquest model de samarreta, i des de Footyheadlines apunten que encara que la samarreta no sigui la que portarà el club durant la temporada que ve, això no impedeix que es posi en venda i que la marca esportiva Nike hi estigui al darrere.


Comentaris

envia el comentari