ÚLTIMA HORA

🚨 Troben sense vida la parella desapareguda al Parc Nacional d'Aigüestortes

La possible nova samarreta del Barça s'assembla molt a la del CF Santpedor

La samarreta del club, que milita actualment a la quarta catalana, s'assembla —i molt— al disseny que va avançar el diari 'Sport' | L’Espanyol també va lluir una samarreta de quadres l'any del centenari

El president i l'entrenador del Santpedor mostren la nova samarreta
El president i l'entrenador del Santpedor mostren la nova samarreta | CF Santpedor

‘Bomba’ a Can Barça. La renovadora, cridanera i estrident possible nova samarreta del F.C Barcelona per la temporada que ve està en boca de tothom, ja que aquesta abandonaria les clàssiques ratlles verticals i apostaria —per primera vegada en la història del club—pels quadrats. Quelcom que, per estrany que sembli, acosta la samarreta a una de les figures de la història blaugrana: Pep Guardiola.

I és que la samarreta de l’equip del poble de l’actual entrenador del Manchester City, el CF Santpedor, compta enguany amb un disseny que recorda molt al de la probable samarreta que va treure a la llum el diari ‘Sport’. El CF Santpedor, de la quarta catalana, encara no ha estrenat les samarretes, tot i que la comanda està feta i les esperen estrenar a mig octubre.

La nova samarreta del Barça per la temporada 2019-20
La nova samarreta del Barça per la temporada 2019-20 | CatalunyaDiari.cat

 

Quadrats a Sampedor i a Barcelona

La polèmica està servida. Si bé és cert que l’any 2015 el nou disseny de la samarreta del club blaugrana ja va aixecar molta polseguera en recordar clarament a l’equipació del Llagostera, ara ha estat el Sampedor qui ha agafat l’estela del club gironí.

Diversos mitjans locals, així mateix, s'han fet ressò de la semblança entre ambdues samarretes i, a hores d'ara, aquesta curiosa similitud ja està en boca de tothom. 

L’Espanyol també va lluir una samarreta de quadres

L’any 2000 i servint-se del centenari, l’Espanyol també va optar per sorprendre la pericada amb un disseny d’allò més estrident. En aquella ocasió, els blanc-i-blaus van presentar una samarreta de la marca ‘John Smith’ que comptava amb diversos quadres a la part esquerra de la samarreta, mentre que l’altre meitat era completament blanca.

El disseny de la samarreta de l'Espanyol per l'any del centenari del club
El disseny de la samarreta de l'Espanyol per l'any del centenari del club | lascamisetasdejuanma.blogspot

 

Una samarreta que, es miri com es miri, presenta una summa quantitat de similituds amb la possible nova samarreta del F.C.Barcelona i la del CF Santpedor.


Comentaris

envia el comentari