Samuel Umtiti evita respondre si renovarà pel FC Barcelona durant una entrevista a la cadena francesa TF1

El Manchester United ja ha fet públic el seu interès pel defensa blaugrana

Samuel Umtiti, central titular en el Barcelona
Imatge d'arxiu del central del FC Barcelona,  Samuel Umtiti.  | Getty Images

Males notícies per a la renovació de Samuel Umtiti amb el Barça. El central francès del FC Barcelona, Samuel Umtiti, s'ha posicionat com un dels millors defenses del món durant els últims dos anys, el que ha provocat que el seu valor de mercat s'hagi disparat. 

I és que les pretensions econòmiques pel que fa al futbol europeu s'han disparat després dels últims moviments de mercat, com en el cas del Liverpool, el qual ha arribat a pagar més de 80 milions d'euros per un defensa. Així doncs, ara mateix, el francès Umtiti és un caramel per als grans clubs europeus. 

Tanmateix, cal recordar que la seva clàusula de rescissió al club català és de només 60 milions d'euros, una xifra incomprensible i molt desitjable per equips com el Manchester United, qui ja ha fet públic el seu interès pel defensa del Barça. 

Umtiti podria deixar el FC Barcelona aquest estiu

Les alarmes, però, s'han disparat aquest cap de setmana, després que Samuel Umtiti, qui està concentrat amb la selecció francesa, va evitar respondre si renovaria pel FC Barcelona en una entrevista a la cadena francesa TF1. 

Així doncs, el defensa francès va optar per respondre, ràpidament, «jòquer», un tipus de 'comodí' per evitar contestar la pregunta. A continuació el periodista li preguntava sobre si fitxaria pel Manchester United, responent de la mateixa manera: «jòquer».  

Una actitud que no ha agradat al FC Barcelona, sobretot després de saber els interessos dels anglesos, els quals ja li han ofert 9 milions d'euros nets a l'any.

El Barça negocia la renovació d'Umtiti

El germà del defensa del club català, Yannick, és l'encarregat de negociar la permanència del francès amb el Barça. El problema, però, és que les dues parts busquen objectius bastant allunyats. I és que el francès vol cobrar aquests 9 milions d'euros que li ofereix el Manchester de Mourinho, mentre que el Barça creu que encara no pot pagar-los.

No obstant això, des de les files del Barcelona faran tot el possible per retenir Umtiti i, segons ha publicat el diari 'Sport', des del club blaugrana ja han encarregat al director esportiu que capitalitzi la negociació, després de ser el gran valedor de l'arribada del francès a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari