IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sandra Ortega, la dona més rica i menys coneguda d'Espanya

El 2018 ja acumulava un patrimoni de més de 4 milions d'euros

Sandra Ortega, filla d'Amancio Ortega
Tot i ser la dona més rica d'Espanya, Sandra Ortega viu una vida molt humil | CatalunyaDiari
 

Tot i tenir una família molt coneguda, poc o gens se sap de Sandra Ortega, la filla menys mediàtica d'Amancio Ortega, fundador d'Inditex. Malgrat no sortir en premsa, la futura hereva de la marca ja és la dona més rica d'Espanya, segons la revista 'Forbes'.

La seva obsessió per preservar la seva privacitat i intimitat, fa que no se sàpiga res de la gallega, sent el membre menys conegut del clan dels Ortega.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La fortuna de Sandra Ortega

Casada amb l'amor de la seva joventut, Pablo Gómez, va créixer en un dúplex del passeig de Ronda, prop de la ciutat esportiva de Riazor (La Corunya). Amb una vida molt modesta i sense luxes, Sandra Ortega ha anat acumulant una gran fortuna, arribant a fundar una sèrie d'empreses que l'han convertit ara per ara en la dona més rica d'Espanya.

Intel·ligent i disciplinada, la filla d'Amancio Ortega sempre ha tingut molt bona mà per als negocis, de fet, els guanys de les seves empreses es comptabilitzen per milions. El 2001 va fundar Rosp Corunna Participacions Empresàries SL, dedicada a la gestió d'activitats de holding (compra d'accions), i a través d'aquesta empresa administra el 5% de Pharmamar i del 5% d'Inditex. L'any 2018, aquesta empresa va arribar a ingressar 150 milions d'euros, i va obtenir uns beneficis de 103 milions. Gràcies a aquests ingressos, va arribar a acumular un patrimoni de més de 4.371.000 d'euros.

No contenta amb el que ja havia aconseguit, Sandra Ortega va fundar també el 2001 Ferrado Immobles, una empresa que actualment suma més de 500 milions en actius. Tot i no aconseguir les xifres anteriorment esmentades, sí que ha aconseguit generar 9,8 milions de beneficis.

A més de dedicar-se al món de les immobiliàries, Sandra Ortega també té empreses dedicades a la jardineria com Vivers Borrazás, creada l'any 2002. No obstant això, aquesta no ha corregut tan bona sort com les anteriors, ja que els ingressos del 2018 no van superar els 400.000 euros i les pèrdues s'estimen de 90.000 euros. La seva altra empresa de jardineria, Tallers Trebore Jardineria, és més solvent, ja que el 2018 va arribar a registrar un total de mig milió d'euros, encara que va acabar amb més de 5.000 euros en pèrdues.

Malgrat la seva gran fortuna, Sandra viu sense grans luxes: condueix un Renault, es tenyeix ella els cabells i no té més hobbies que la companyia del seu marit i dels seus tres fills: Martiño, Antía i Uxía.


Comentaris

envia el comentari