Sandro Rosell: «Bartomeu és més fort del que la gent pensa»

L’expresident del FC Barcelona analitza l’actualitat blaugrana i explica que si depengués d’ell fitxaria a Neymar

L'actualitat del FC Barcelona ha vingut marcada en els darrers mesos per diverses polèmiques. El passat mes de febrer va esclatar el cas de les xarxes socials on, presumptament, el club blaugrana hauria contractat a l'empresa I3Ventures.sl per crear estats d'opinió  a les xarxes socials. L'objectiu era atacar diverses persones de l'entorn blaugrana, jugadors de la plantilla actual i exjugadors com Messi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol, Laporta, Benedito o Víctor Font. Per una altra banda, ara farà uns dies sis membres de l'equip del president Josep Maria Bartomeu van dimitir en bloc.

Davant d'aquesta situació, l'expresident del club blaugrana, Sandro Rosell, assenyala que li sembla bé que Bartomeu faci un equip a la seva mesura on se senti més còmode i ha assegurat que «’Barto’ és molt més fort del que la gent pensa». Rosell ho ha dit en una entrevista a Mundo Deportivo, que ha servit per trencar el silenci després de sortir de la presó a l'abril de l'any passat.

Rosell ha explicat que no es tornarà a presentar com a president  del Barça perquè li va prometre a la seva mare que «mentre ella visqui no em presentaria i espero que visqui 150 anys. A més, s’ha de saber passar pàgina i no eternitzar els càrrecs».

«Messi és molt llest i vol als millors jugadors del món al seu costat»

L’expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, assegura que ell tornaria a fitxar a Neymar. «Des d’un punt esportiu sense cap dubte. Però amb un contracte variable a resultats esportius i a resultats socials i de comportament. Per escrit», ha detallat Rosell en una entrevista a Mundo Deportivo.

Segons l’exmandatari blaugrana, Neymar té «un talent futbolístic innat i únic i una aura personal amb un gran valor comercial». Per aquest motiu, assegura que Messi vol que torni el  futbolista brasiler perquè «Messi és molt llest i vol als millors jugadors del món al seu costat».

Sandro Rosell manifesta que Messi  «és el millor de la història del futbol, totes les temporades» encara que assegura que «Ronaldinho  va ser igual de bo o millor que Messi durant un parell de temporades». Per Rosell, el  futbolista argentí  aporta moltes coses al Barça, qui més ha aportat, tot i que recorda que el Barça també ha aportat molt al jugador argentí. «És una relació bilateral. No perdem la perspectiva. Messi passarà, deixarà un record inesborrable, però el Barça continuarà».

Una de les notícies més sonades de les darreres setmanes ha estat l’empresonament  de Ronaldinho  al Paraguai. El futbolista brasiler ja ha sortir de la presó després de pagar 1,6 milions d’euros de fiança però Sandro Rosell no té cap mena de dubte que «algú li va enganyar i no li va explicar la veritat».