Sanitat advertix de crispetes mal etiquetades comercialitzades al territori valencià

Els productes afectats són procedents de Regne Unit i contenen traces de llet no declarades

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha activat una alerta de seguretat alimentària després de detectar la comercialització, dins del territori valencià, de crispetes procedents de Regne Unit amb presència de llet no declarada en l'etiquetatge dins del territori valencià.

A través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF), i  després d'una notificació d'alerta traslladada per les Autoritats Sanitàries de Regne Unit, l'Aesan ha advertit que les roses de dacsa de la marca 'The Big Night in' contenen llet no declarada en l'etiquetatge. Segons ha informat l'organisme en la seua pàgina web, el producte s'ha distribuït en el territori valencià, i en concret en la província d'Alacant.

Els productes afectats distribuïts en Espanya són dos: les roses de la marca 'The Big Night in' que es venen amb el nom de 'Sweet and Salted popcorn', 250 grams de pes, amb data de consum preferent entre el 23/08/2019 i el 23/02/2020; i les roses de la mateixa marca comercialitzades com 'Cinema Sweet Popcorn', també de 250 grams de pes i amb data de consum preferent entre el 23/08/2019 i el 23/02/2020.

Por corn
El producte afectat | Google

 

Com a mesura de precaució, en un comunicat el Ministeri de Sanitat recomana als consumidors al·lèrgics o intolerants a la llet o els seus components, que s'abstinguen de consumir el producte. A pesar de tot, el consum d'este producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

S'ha procedit a informar d'aquests fets a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària nacional (Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació - SCIRI).

També pots llegir...