Santi Vila

Enxampen l'exconseller Santi Vila al Sónar de Barcelona

Va ser vist al festival rodejat d'alguns amics
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He estat a l’infern... i hi coneixia a tothom!

Una publicación compartida de Santi Vila (@santivila_) el

El Sónar 2019 va tancar portes aquest dissabte amb actuacions d'artistes de renom com el porto-riqueny Bad Bunny o la cantant de Vilassar de Mar Bad Gyal. Pel que fa a la xifra d'espectadors, s'ha reduït notablement, ja que l'any anterior van acudir 126.000 persones al festival i aquest any, únicament 105.000. Però un fet curiós que ha destacat del Sónar d'enguany és que entre els espectadors hi havia l'exconseller Santi Vila.

Durant la festa se'l va poder veure amb unes ulleres de sol vermelles escoltant les cançons de Red Axes Live, un grup israelià de música electrònica. A més, l'exconseller va penjar a les seves xarxes socials una fotografia on se'l pot veure amb diversos amics al festival. A sota, hi ha escrit el text «He estat a l'infern... i hi coneixia tothom!». D'aquesta manera, Vila va passar la tarda acompanyat d'amics i música, podent-se evadir durant una estona de les preocupacions.

Bad Gyal al Sónar
Bad Gyal va ser una de les grans protagonistes de la 26ª edició del Sónar | Cedida

Un any complicat pel Sónar

El Sónar ha tancat l'edició del 2019 amb 105.000 visitants, 21.000 menys que el 2018 quan el Sónar va batre el seu rècord de públic amb 126.000 visitants. Ricard Robles, codirector del Sónar, ha citat la «crisi» a partir de la vaga dels 'riggers' i el canvi de dates del certamen com els motius pels quals s'ha produït aquesta davallada. 

Tot i això, Robles ha volgut remarcar que «el problema no és la vaga», sinó «la carència de gestió». El festival ha reunit 46.000 persones al Sónar de Dia, 64.000 l'any passat, i 59.000 al Sónar de Nit, 62.000 el 2018. La distribució de públic nacional i internacional ha estat del 52% i el 48% respectivament. En qualsevol cas, Robles creu que les xifres són «raonables» i «s'ha enfortit» el certamen «respecte al concepte, posicionament, a nivell artístic i de punt de trobada de moltes idees i conceptes que s'han vist als escenaris i les activitats del Sonar+D».

La 26a edició de Sónar, que s'ha celebrat de forma extraordinària en ple estiu, els dies 18, 19 i 20 de juliol, ha presentat un total de 140 shows, 80 dels quals han estat estrenes o espectacles exclusius, sobre 10 escenaris, repartits entre Sónar de Dia, a Fira Montjuïc de Barcelona, i Sónar de Nit, a Fira Gran Via de L’Hospitalet. 

També et pot interessar...