Santiago Abascal parlant en un míting

Santiago Abascal ja no pot ocultar més els rumors sobre la seva dona Lidia

Santiago Abascal sempre ha preferit estar en un discret segon pla

Santiago Abascal no pot amagar més el que ja s'ha convertit en un secret de domini públic. Com tot polític, el bilbaí no vol que se'l relacioni amb cap escàndol mediàtic. I encara que ha intentat romandre en un segon pla, la professió de la seva dona Lidia Bedman, l'ha col·locat al centre de l'actualitat social.

Imatge de Santiago Abascal en una compareixença de premsa al Congrés dels Diputats
Santiago Abascal és molt reservat amb la seva vida privada | GTRES

Aquesta dona de 36 anys ha esdevingut tota una 'influencer'. Tant és així que diverses marques de moda i cosmètics acudeixen a la dona de Santiago Abascal perquè promocioni els seus productes a través del compte d'Instagram.

Arran de l'ascens de popularitat del seu marit, Lidia ha vist com el seu perfil en aquesta xarxa social ha augmentat considerablement el nombre de seguidors. En tot just uns anys, aquesta jove 'influencer' ha aconseguit assolir més de 200.000 seguidors.

Si donem una ullada al seu compte, podem trobar contingut de tota mena. No hi ha cap dia que la dona de Santiago Abascal no publiqui la seva rutina diària, però del que més se sent orgullosa és del seu progrés físic; una cosa que el polític havia intentat mantenir en la discreció més absoluta.

Santiago Abascal està molt orgullós del progrés de la seva dona

Santiago Abascal està molt enamorat de la seva dona; tant és així que no li importa que Lidia ocupi alguna pàgina a les principals revistes del nostre país.

I encara que al líder de Vox li hagués agradat que la seva dona no fos tan mediàtica, la veritat és que està molt content per tots els progressos que ha aconseguit assolir amb esforç i dedicació.

De fet, prova d'això són les múltiples publicacions que la 'influencer' ha compartit a les seves xarxes socials. Lidia s'ha posicionat com a amant de la vida sana, i és precisament això el que predica al compte d'Instagram.

Imatge de Santiago Abascal amb la seva dona Lidia Bedman
Santiago Abascal està molt orgullós del progrés de Lidia Bedman | Europa Press

L'esport s'ha convertit en el gran aliat de l'esposa d'Abascal, per això no amaga la rutina d'exercicis que l'ha ajudat a aconseguir el cos que sempre havia desitjat.

Aquest dijous, 17 de març, la 'influencer' ha volgut compartir amb tots els seus seguidors la dura rutina que està seguint i ha mostrat el canvi que ha experimentat el seu cos en els darrers sis mesos.

A través d'un vídeo en què apareix fent dominades en un gimnàs, la companya de vida de Santiago Abascal ha narrat el camí dur que ha hagut de recórrer fins a arribar on ella volia.

«No t'aixeques un dia i ja ets. Ho hauràs de fer una vegada i una altra. No importa que tan lent va el teu progrés. Estàs molt lluny de la teva versió que ni tan sols ho estava intentant. Si un dia no en tens ni idea de cap on vas, recorda simplement cap on no vols tornar».

A més d'aquestes inspiradores paraules, la seva dona ha volgut agrair al seu entrenador tota la paciència que hi ha tingut durant tot aquest temps.

«Quan la paciència i les ganes s'ajunten, a poc a poc van sortint les coses. La paciència la posa el meu entrenador amb mi i jo les ganes i no us penseu que sempre vaig motivada al 'gym'», ha confessat en aquest 'post'.

«Soc de les que posa mil excuses. Tinc un gran entrenador, jo mai vaig pensar que en faria ni una de dominada sense goma. Anirem millorant», finalitza.