Santiago Abascal supera el coronavirus després d'una setmana d'aïllament

El líder de Vox ha donat negatiu després d'estar 6 dies a casa pel contagi

El líder de Vox, Santiago Abascal, va confirmar ahir dimecres, 18 de març, a última hora que ha superat el coronavirus  després d'haver estat una setmana en quarantena. Abascal no tenia «cap mena de símptoma» i la seva darrera anàlisi ha resultat negativa. «El laboratori em confirma que he superat el Covid19. Negatiu», ha celebrat el líder de Vox, que va confirmar el passat dijous el seu contagi  per la malaltia.

Des de la setmana passada, Abascal ha estat en aïllament i treballant des de casa. «La meva alegria, sobretot, per saber que molts ho passarem així de ràpid i podrem tornar per a contribuir i ajudar immediatament en aquesta emergència», ha assenyalat el diputat a les corts generals en el seu compte de Twitter.

Ortega Smith, el primer en confirmar el contagi

El secretari general de la formació, Javier Ortega Smith, va ser el primer polític a anunciar estar infectat per coronavirus. Poc abans, el cap de setmana anterior, havia participat en l'Assemblea General de Vox, en un acte amb un miler de càrrecs públics i en un míting multitudinari a Vistalegre.