Santiago Cañizares s'acomiada del seu fill compartint a Instagram «la foto de la seva vida»

El fill de només 5 anys de l'exfutbolista va morir el passat 23 de març

Imagen de archivo de Cañizares.
Imatge d'arxiu de Santiago Cañizares. | Cedida

L'exporter del València, Santiago Cañizares, ha volgut agrair a tots els seus seguidors el suport i els nombrosos missatges d'estima que ell i la seva família han rebut durant aquests últims dies, després d'anunciar que el seu fill Santi, de només 5 anys, havia mort després de lluitar contra una malaltia estranya durant més d'un any. 

Així doncs, Cañizares ha publicat al seu compte oficial d'Instagram una emotiva imatge d'ell abraçant al seu fill Santi, la qual considera com la «foto de la seva vida». 

Una instantània plena d'amor incondicional, on Cañizares ha acompanyat de les següents paraules: «Des d'aquesta xarxa he rebut milers de mostres d'estima, no només avui. Per això vull compartir amb vosaltres aquest tresor; la que des de fa temps és la foto de la meva vida. Una abraçada enorme. Gràcies i gràcies». 

Imagen de Santiago Cañizares y Mayte García.
Imatge d'arxiu de Santiago Cañizares i la seva dona Mayte García. | Cedida

 

Cañizares i la seva família s'acomiaden de Santi

Tanmateix, cal destacar que aquest passat dissabte, 24 de març, l'exporter de futbol i la seva família han acomiadat el petit Santi en una cerimònia celebrada a València, on Cañizares també va aprofitar per agrair a tothom les nombroses mostres d'afecte que han rebut durant els últims dies a través de totes les vies possibles. 

Cañizares molt agraït per les mostres d'afecte rebudes

«Ahir vam tenir l'oportunitat d'acomiadar Sani com es mereixia, amb una cerimònia religiosa preciosa que la seva mare havia preparat. A tots els que van ser-hi, als que no van poder, als que els hagués agradat ser-hi, als que m'heu enviat missatges per les xarxes, SMS o Whatsapps... A tots moltes gràcies, de tot cor... perquè ha sigut impressionant rebre tant afecte junt... segur que és el que ell es mereix».

Tanmateix, Cañizares ha afegit que «tant de bo tot hagi servit per humanitzar-nos molt més, i que el seu llegat ens serveixi per solucionar molts conflictes que hi ha instaurats a les nostres vides... Finalment, som conscients que tot continua, i per tant, tota la família està preparada per tornar a les seves tasques quotidianes a partir de demà. Pel que a mi respecta, estic desitjant veure als meus companys de feina, i tornar a pujar al cotxe de carreres... Gràcies i gràcies, res del que ha passat quedarà en l'oblit. Una forta abraçada a tota la meva preciosa família». 


Comentaris

envia el comentari