Saúl Craviotto podria ser el pròxim abanderat dels Jocs Olímpics de Tokio 2020

És abanderat l'esportista que participa en els jocs i que, fins al moment, té més medalles aconseguides en altres certàmens passats

Saúl Craviotto és palista olímpic | Redacció - Fotografia: COE

El lleidatà Saúl Craviotto està d'enhorabona, ja que, segons les informacions publicades pel diari 'Marca', podria ser l'abanderat dels pròxims Jocs Olímpics de Tokio 2020. Craviotto podria convertir-se en aquesta desitjada figura per tots els esportistes si arriba a classificar-se per a competir en aquest importantíssim esdeveniment esportiu. Tot i que no hi ha dubte que Craviotto es mereix tot el que rebi per la seva trajectòria professional com a palista, el cert és que l'elecció de l'abanderat en els Jocs Olímpics esdevé un exercici de matemàtiques.

És a dir, és abanderat l'esportista que participa en els jocs i que, fins al moment, té més medalles aconseguides en altres certàmens passats. En aquest cas, Craviotto compta amb un total de quatre podis: dos ors, una plata i un bronze. Una altra de les candidates a exercir com abanderada és Lydia Valentín que, en aquest cas, té un or, una plata i un bronze. Ara caldrà esperar per saber si finalment Craviotto concorre als següents Jocs Olímpics i, en el cas que sí, gaudir d'aquesta nova experiència com a esportista d'elit.

Saúl Craviotto és víctima d'una innocentada en un programa de televisió

Craviotto és un conegut esportista, ara bé, ningú pot negar que en l'actualitat s'ha tornat una cara d'allò més coneguda a les xarxes socials i programes de televisió. Una mostra de l'augment de la seva popularitat va ser la seva participació en un programa de TVE el passat 28 de desembre, en el qual, va ser víctima d'una innocentada. 

Com ja és tradició, aquest mitjà de comunicació grava un programa especial en què els protagonistes són famosos víctimes de les peculiars bromes que es preparen per a aquest dia. En aquesta ocasió, una d'aquestes 'víctimes' va ser Craviotto que, malgrat la innocentada, va demostrar que aguanta els moments de tensió i, si més no, d'incredulitat.

Tal com es va poder veure a la gala, Craviotto va ser un comentarista convidat a un fals programa de televisió. L'esportista lleidatà havia de comentar una competició de piragüisme entre dos localitats de Madrid, les quals, segons es va poder veure a les imatges, no tenien massa bona relació. Durant l'emissió del programa, Craviotto va ser testimoni d'autèntiques sortides de to dels participants de la falsa cursa de piragüisme. Però per si això no fos suficient, el presentador del programa va marxar un moment al servei i va fingir que no podia sortir i que, per tant, havia de ser Craviotto l'encarregat de seguir amb l'emissió del programa.

Finalment, davant la sorpresa del lleidatà per la surrealista situació, el presentador va poder sortir del servei, però per a dir-li a Craviotto que tot havia estat una innocentada. Cal destacar que la gala de TVE d'enguany va destinar les aportacions solidàries dels espectadors a ajudar a nens amb discapacitat i amb risc d'exclusió social. 

  • També et pot interessar: Saúl Craviotto es converteix en la nova imatge del perfum masculí d'Adolfo Domínguez

Comentaris

envia el comentari