Schwarzenegger creu que el metro de Barcelona és un model a seguir

L'exgovernador assegura que es tracta d'un servei «molt eficient» i «verd»
Arnold Schwarzenegger al metro de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

L'actor i exgovernador de Califòrnia (Estats Units) Arnold Schwarzenegger ha visitat aquest dissabte la L10 del metro de Barcelona i ha lloat el sistema del suburbà barceloní. «És exactament el model que la resta del món hauria de fer servir», ha dit als mitjans mentre recorria el tram des de les cotxeres de la Zona Franca fins a l'estació de Foc, al barri de la Marina del Prat Vermell. Schwarzenegger ha dit que «el transport públic de masses és l'únic camí» i ha dit sentir-se orgullós que l'Estat espanyol «sigui tan avançat».

 

«Espero que els Estats Units n'aprenguin alguna cosa», ha afegit, ja que el metro és un mecanisme per lluitar «contra l'escalfament global i la contaminació». Tot i que ha exalçat que Barcelona compti amb aquest servei «molt eficient» i «verd», ha reconegut que de vegades els trens van amb retard.

Pla contrapicat de l'actor Arnold Schwarzenegger | CatalunyaDiari.cat

 

L'actor de 'Terminator' és a Barcelona coincidint amb l'esdeveniment de culturisme Arnold Classic Europe, que se celebra aquest cap de setmana a la Fira de l'Hospitalet de Llobregat. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l'organització de l'Arnold Classic han acordat aquesta visita al metro com a acte de promoció mútua, segons han informat fonts de l'empresa de transport.

També et pot interessar...