ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Seat anuncia el nom del seu nou vicepresident d'investigació i desenvolupament

Werner Tietz començarà al seu càrrec a partir del proper 1 de juliol

SEAT
Werner Tietz serà el nou vicepresident executiu d'I+D de Seat a partir del juliol | CatalunyaDiari

L'enginyer industrial Werner Tietz ha estat nomenat nou vicepresident executiu d'Investigació i Desenvolupament de Seat. Tietz, que compta amb més de 30 anys d'experiència en el sector i ha treballat per marques de prestigi com Volkswagen, Audi o Porsche, començarà el seu càrrec a Seat a partir del pròxim 1 de juliol

Trajectòria professional

Werner Tietz va obtenir el títol d'enginyer industrial a la Universitat de RWTH d'Aquisgrà (Alemanya), i va treballar en diversos projectes d'investigació relacionats amb el processament de materials plàstics. El 1994 va començar a formar part del Grup Volkswagen, i temps després va passar-se a Audi, on va ocupar diversos càrrecs i va ser durant molt temps responsable del desenvolupament de l'interior dels cotxes. L'any 2011 va traslladar-se a Porsche, on també es va encarregar del desenvolupament de la carrosseria i l'interior dels models. Va participar en el desenvolupament del model elèctric Taycan, i va treballar també en la introducció de materials innovadors en alguns models.

Des de l'any 2018 forma part del comitè executiu de Bentley, com a màxim responsable de Desenvolupament. Aquí s'ha ocupat de crear una nova estratègia de desenvolupament, i ha assentat les bases de l'electrificació de la marca. 

Nou càrrec a Seat

En un període caracteritzat per la transició cap a la mobilitat elèctrica, el president de Seat, Carsten Isense, assegura que «la seva experiència sens dubte contribuirà a seguir afermant l'aposta tecnològica i per la innovació a Seat, un dels principals actius de la companyia». 

Tietz serà el responsable dels projectes d'innovació de Seat, i substituirà a l'actual vicepresident d'I+D Axel Andorff, el qual es traslladarà a Škoda com a responsable de la línia de producte de segment mitjà i plataforma MEB. 


Comentaris

envia el comentari