ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Salten les alarmes a SEAT en convertir-se en una de les empreses amb més pèrdues de l'any

Només Scania la supera com la que més pèrdues ha experimentat aquest any

Vehicle de la marca Seat
Seat és la segona marca del grup Volkswagen que més ha reduït les seves vendes | Europa Press

Està sent un any difícil pel sector automobilístic. La marca Seat ha estat una de les més afectades i així ho han conclòs les dades d’aquest mes d’agost.

Així, el mes passat la companyia va caure un 24.5% en comparació amb el mateix període de l’any passat. També ha estat un dels que més ha descendit les vendes des que va començar l’any, molt per sota dels números que brindava l’any 2019.

Caiguda considerable en les vendes del grup Volkswagen

D’aquesta manera, Seat es converteix en la segona marca del grup Volkswagen que més pèrdues ha experimentat aquest 2020. Concretament la marca va vendre aquest mes d’agost la quantitat de 31.800 vehicles a tot el món, mentre que l’agost de 2019 n’havien venut 42.100.

El mateix succeeix si comparem les xifres de tot l’any amb el mateix període de l’any anterior. Durant aquest dur any on la pandèmia del coronavirus ha interromput les nostres vides i la mobilitat ha descendit considerablement, Seat ha venut 273.400 vehicles- un 33,6% menys que els primers vuit mesos de 2019.

D’igual manera, el consorci Volkswagen ha descendit les seves vendes en l'àmbit general. Així, el grup va matricular 792.200 vehicles a l’agost, el que suposa un 6,6% menys que l’any passat. Pel que fa al balanç amb les dades de tot l'any, Volkswagen ha entregat 5,57 milions de vehicles i suposa una caiguda del 21,5% respecte a l’any 2019.

Scania, la més perjudicada del grup Volkswagen

I si Seat s’ha posicionat com la segona marca del consorci Volkswagen que més ha fet descendit les vendes ha estat perquè la primera posició se l’ha emportat el fabricant Scania. La firma sueca d’autobusos, camions pesats i motors dièsels ha descendit les seves vendes en un 32,4% respecte a l’any passat. Aquest any només n’ha entregat 4.200 unitats a tot el món.

De la mateixa manera, Scania també és el segell més perjudicat en relació amb les vendes de tot l’any. Els primers vuit mesos d’aquest any ha venut 40.500 vehicles, fet que suposa una caiguda del 38,4% respecte a l’any passat.


Comentaris
Enrico
Amb la colla d'"iluminati" que actualment dirigeixen la Casa Consistorial i als que no més els guia la idea de fer mal a tot allò que funcionava i donava de menjar al poble, ja tot és possible.

envia el comentari