Seat creu que fabricarà cotxes elèctrics «en un parell d'anys» a Martorell

El president en funcions de Seat, Carsten Isensee, ha assegurat que, per al moment, no els necessiten perquè estan funcionant a plena capacitat

Pla mitjà del president en funcions de Seat, Carsten Isensee
El president en funcions de Seat, Carsten Isensee | ACN

El president en funcions de SeatCarsten Isensee, ha assegurat que la planta de Martorell (Barcelona) podria fabricar vehicles elèctrics «en un parell d'anys». En una entrevista, el directiu ha dit estar «bastant segur» que els cotxes elèctrics arribaran a Martorell però que, de moment, no els necessiten perquè estan funcionant a plena capacitat.

El també vicepresident executiu de Finances i IT de Seat ha explicat que ara el Grup Volkswagen compta amb una gran planta dedicada a construir la primera generació de cotxes elèctrics, que es troba en Zwickau (Alemanya) i està en marxa des de novembre de 2019. «Llavors, si aquesta s'està implementant, parlem sobre pròxims passos, i podria ser en un parell d'anys quan també podríem tenir cotxes elèctrics a Martorell, però actualment no encaixa», ha valorat.

Ha defensat que els cotxes que té la marca són suficients perquè la planta funcioni a plena capacitat i que en 2020 preveuen superar de nou les 500.000 unitats fabricades a Martorell en 2019, tot i que ho ha supeditat al funcionament dels mercats. «Tenim una estratègia clara sobre com desenvolupar la nostra ofensiva elèctrica amb cotxes elèctrics purs, però també amb cotxes híbrids endollables», ha afirmat.

Isensee es pronuncia sobre la marxa de de Meo

Preguntat sobre la marxa de l'anterior president de Seat, Luca de Meo, creu que no cal estar preocupats i que cal continuar treballant com ara. «Per a desenvolupar un automòbil necessites quatre anys, potser una mica més. Els cotxes que s'han desenvolupat en els últims dos, tres o quatre anys estan arribant al mercat ara mateix. Els cotxes que vindran en quatre anys els estem començant en aquest moment. Per tant, no ho veig com un gran problema», ha afirmat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari