IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Seat oferirà contracte indefinit a 115 treballadors a Martorell

En només dos mesos, l'empresa ha incorporat 265 treballadors

Imatge d'una treballadora a la planta Seat de Martorell
Imatge d'una treballadora a la planta Seat de Martorell | Catalunya Diari

Seat ha anunciat l'extensió del contracte del qual gaudien 115 treballadors, que han estat incorporats, de manera indefinida, a la plantilla de l'empresa. Així ho ha expressat la companyia en un comunicat, signat pel vicepresident de Recursos Humans, Xavier Ros, on s'informa que des del 5 de febrer aquests treballadors deixaran de tenir relació amb una empresa de treball temporal.

Aquest important nombre de professionals que s'incorporarà indefinidament a Seat augmenta la xifra coneguda el 8 de gener, quan es va informar que 150 treballadors també allargaven la seva relació contractual amb l'empresa. L'àmplia majoria dels empleats es destinaran a la producció de l'Arona i l'Ibiza, vehicles produïts a la planta de Martorell, a Barcelona.

Ampliació de torns laborals

Amb la incorporació definitiva de tots aquests treballadors, Seat podrà incrementar el nombre de torns que disposa l'empresa, disposant d'horaris addicionals. Aquests s'inclouran pels caps de setmana, fent les primeres proves el 27 de gener i el 10 i 17 de febrer, a la línia 2, l'encarregada de produir el Seat León.

Línia de muntatge del Seat León a la planta de Martorell.
Línia de muntatge del Seat León a la planta de Martorell. | CatalunyaDiari.cat

Segons el mateix Xavier Ros, aquestes novetats en les condicions contractuals i d'horaris es deu al «compromís amb els sindicats majoritaris». En aquest sentit, ha referit que es busca comptar amb la plantilla necessària dins de Seat per tal que es compti amb els professionals suficients per arribar a obtenir els volums de producció previstos pel 2018.

Un creixement constant

En tan sols dos mesos d'aquest any, Seat confirmarà la incorporació de 265 nous treballadors indefinits, suposant una important ampliació en un breu període de temps. A més, no descarten que, «si les necessitats de producció ho requereixen» es pugui optar per continuar incrementant la plantilla de l'empresa, per tal de disposar de l'equip necessari.

La xifra supera els registres de contractes indefinits produïts l'any passat, on es van incorporar 185 treballadors. D'altra banda, també s'hi van incorporar 75 joves, que van desenvolupar els seus estudis a l'Escola d'Aprenents. En els últims 3 anys, Seat ha ampliat el seu nombre de professionals en 470 persones, acabant l'any passat amb un total de 14.672 treballadors directes.


Comentaris

envia el comentari