YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tots els secrets de la dieta de la Lluna per perdre pes

T'expliquem la influència que podria exercir aquest astre pel que fa al teu volum corporal

Dieta de la Luna: Cómo perder peso con ayuda de los astros
Els astres podrien ajudar-te a baixar de pes | HOROSCOPOMAGICO.COM

Has sentit mai a parlar sobre l'anomenada dieta de la Lluna? Al llarg de la història, s'han originat per tot el món diverses tradicions i mites que fan referència als possibles efectes de la Lluna sobre el nostre planeta i tothom que hi viu. Està comprovat que la direcció que adopten els corrents dels oceans la marca directament la força d'atracció de la Lluna, i s'ha pogut veure que el cicle menstrual femení té lloc en paral·lel a les fases lunars. Hi ha gent que, fins i tot, apunta al fet que la lluna plena podria influir en actituds perilloses o agressives —de fet, el mite de l'home llop està fonamentat en aquestes creences. Algunes altres persones, en canvi, afirmen que aquest astre consta de poders espirituals ocults, tal com ha explicat 'Horóscopo Mágico'.

Les persones que defensen l'anomenada dieta de la Lluna pensen que la natura misteriosa d'aquest astre podria oferir-nos diverses claus per tal de baixar de pes i desintoxicar l'organisme. Si aquest satèl·lit té una gran influència en la marea, per quin motiu no hauria de tenir també influència per al cos humà, que es compon d'aigua en un 80%? Els partidaris d'aquesta dieta assenyalen que no és gens complicada i que pot ajudar a perdre pes de manera senzilla. Tot seguit, te n'expliquem les principals curiositats.

Dieta de la Luna: Cómo perder peso con ayuda de los astros
La Lluna podria ser una bona aliada per tal de baixar de pes | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Versió de la dieta de la Lluna amb Quatre Fases

La dieta de la Lluna estableix que si seguim les diferents fases lunars podrem baixar de pes d'una manera natural més senzillament. Ara bé, si menges coses que no et convenen o si no dus un estil de vida equilibrat i saludable, aquest satèl·lit no es posarà a fer miracles.

Quin és el principi fonamental d'aquest règim?

El nostre organisme es troba en fase d'assimilació durant el cicle creixent de la Lluna, és a dir, des del moment en què hi ha lluna nova fins al que es produeix la lluna plena. A continuació, passem per una fase d'eliminació. És ben fàcil, únicament et cal escoltar atentament el teu organisme i mirar bé el calendari lunar.

  • També et pot interessar: L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera

1. Lluna creixent: la fase d'assimilació

Durant aquesta fase lunar, la dieta de la Lluna permet menjar qualsevol cosa: com que l'organisme es troba immers en el cicle d'assimilació, pots deixar-te endur en certa mesura, perquè crema una quantitat de calories més elevada. Ara bé, cal tenir ben clar que no hauríem de passar-nos amb els dolços: és millor centrar-se en les verdures i les fruites ben fresques, que consten de molts minerals i vitamines i de poques calories.

2. Lluna plena: el cicle d'eliminació

En aquesta etapa el nostre cos passarà per una fase d'eliminació o desintoxicació, que té una durada total de tres dies: el dia en què hi ha lluna plena, així com el d'abans i el de després. 

Aquesta dieta afirma que cal que cada dia prenguem un sol aliment, natural i simple. Sovint es mengen productes com ara ou, arròs, poma o pastanaga, però això va al gust de cadascú. En cas que tinguis nocions de nutrició, podries optar també per algun vegetal que ajudi a netejar el fetge de manera natural, com ara el rave negre. Sigui com sigui, en aquest moment és molt aconsellable beure quantitats elevades d'aigua.

3. Lluna minvant: l'etapa per aprimar-se

Quan arriba la fase del quart minvant de la Lluna, l'organisme es passa una dotzena de dies eliminant residus. Aquí cal que afavorim la feina del nostre cos, a través de la ingesta d'herbes que tinguin propietats desintoxicants —com ara infusions de romaní, de dent de lleó, etc. Igualment, en aquesta etapa és interessant prendre carxofes, aliments rics en fibra i no combinar productes amb molt de midó i carn vermella.

4. Lluna Nova: la monodieta

Durant la fase de lluna nova, altre cop s'haurà d'ingerir un sol aliment. Es tracta d'un període en què l'organisme es neteja encara més a fons. El bedoll, l'ortiga i el rave negre són aliments molt interessants per tal de reforçar la pell, els intestins i els ronyons.

  • Contingut recomanat: Què són els txakres i quin significat tenen?
Dieta de la Luna: Cómo perder peso con ayuda de los astros
Els astres et podrien ajudar a baixar de pes | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Versió de la dieta de la Lluna amb dejuni

Igualment, hi ha una altra versió d'aquesta dieta. En aquest cas, es fomenta el dejuni en relació amb les modificacions de les fases de la Lluna. La va idear al final dels anys vuitanta l'italià Rolando Ricci, expert en els àmbits de la traumatologia i l'ortopèdia. Els partidaris d'aquesta versió afirmen que pot ajudar a aprimar-se un quilo diàriament, però és important que la supervisi algun professional mèdic perquè el seu efecte rebot pot ser molt significatiu.

Quins aliments ens està permès menjar amb aquesta dieta?

Com que hem remarcat que té a veure amb el dejuni, ens haurem de limitar a prendre líquids: brous de verdures, infusions de diferents classes, aigua mineral, te i sucs de fruita naturals. El dejuni s'ha d'iniciar en el moment en què es produeix el canvi de fase lunar, abans de la lluna plena o de la lluna nova. Alguns calendaris lunars, de fet, marquen quina és l'hora específica d'aquesta transició. A continuació, farem la dieta al llarg de 26 hores, o sigui, d'un dia sencer i dues hores suplementàries.

Ricci afirma que es perd pes perquè el cos té la capacitat de dur a terme l'absorció d'aigua, que es vincula amb la força d'atracció que posseeix la Lluna pel que fa als líquids. Per tant, de la mateixa manera que ho fan els oceans i els mars, la nostra aigua corporal podria seguir el ritme que la Lluna marca.

Model de menú per seguir aquesta dieta

  • Esmorzar: podem optar per prendre suc de taronja natural i un te vermell.
  • Mig matí i mitja tarda: caldrà que escollim entre una infusió o bé un suc natural.
  • Dinar: dinarem un bol ben ple de brou de verdures, i per beure prendrem aigua mineral.
  • Berenar: beurem suc d'aranja natural i també ens prendrem una til·la.
  • Sopar: prendrem un altre bol ple de brou de verdures acompanyat d'aigua per beure.

Igualment, es recomana prendre sucs de verdures i fruites acabats d'esprémer i naturals, per tal que el cos aconsegueixi energia i nutrients a través d'una font ben neta. Pots prendre te amb mel, però no t'hi posis sucre. Els líquids amb sal, greix o sucre causen interferències amb la pèrdua de pes i per això no es poden prendre durant la dieta. Per tant, evita consumir llet, alcohol o qualsevol altre líquid que disposi de sucre o d'algun altre additiu.

  • Descobreix: 7 quilos en 30 dies, la proposta d'aquesta dieta

Recordatori: aquest article només és informatiu

Alguns organismes, com en el cas de l'AESAN, ens recorden que no existeixen uns fonaments científics que confirmin que les diferents fases lunars ens podrien fer perdre pes. Igualment, afirma que el dejuni complet pot comportar una disminució de pes, però això únicament seria a curt termini en cas que no s'adoptessin mesures per tal de dur a terme un estil de vida més sa. En cas que pateixis sobrepès, seria millor anar a veure alguna persona experta en nutrició o un endocrí per tal que dugui a terme una valoració del teu cas i prepari una dieta específica per a les teves necessitats.


Comentaris

envia el comentari