Dos nenes de San Ildefonso durant el sorteig de la Loteria de Nadal

El segon premi de la Loteria de Nadal ja té número! El 72.119

S'ha donat a conèixer el número guanyador del segon millor premi de la rifa

El 22 de desembre està marcat al calendari de totes les famílies per diversos motius. Un d'ells és l'inici de les vacances dels estudiants i l'altre el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal. 

Els nens de San Ildefonso han cantat des de bon matí tots els números que han anat traient de les boles amb els seus corresponents premis. Tot i no ser el més desitjat, com ho és la Grossa, el segon premi també és esperat per tothom.

El segon premi és d'1,25 milions d'euros a la sèrie, és a dir, 125.000 euros per dècim. Un premi que ha sortit a les 10:48 del matí. El número que ha estat premiat en el sorteig de la Loteria de Nadal ha estat el 72.119

Un premi que s'ha repartit íntegrament a la població de Basauri, a la demarcació de Biscaia. En total s'han repartit 215 milions d'euros en aquesta localitat del País Basc.

Aquesta és la segona millor compensació econòmica que ha repartit enguany un total d'1.250.000 euros per sèrie. Això equival a 125.000 euros per dècim o a 6.250 euros per cada euro jugat. 

Durant la Loteria de Nadal de 2021 s'han emès 172 sèries de cada número i cada butlleta consta de 10 dècims. En total, han estat 1.720 dècims els agraciats amb aquest segon premi celebrat durant el sorteig nadalenc.

El segon premi d'aquest sorteig nadalenc ha estat repartit íntegrament a Basauri.

La part del premi que s'emporta Hisenda

L'alegria de ser un dels agraciats durant el sorteig de la Loteria de Nadal no te la treu ningú. Tot i això, l'Agència Tributària es queda la seva part del pastís que t'ha tocat de premi. Una normativa que va canviant, però en l'actual queden exempts tots els premis inferiors a 40.000 euros.

En cas de ser superior a aquests 40.000 euros, Hisenda es quedarà el 20% de la quantitat que hagi tocat. Per als grans premis que hi ha al sorteig, però, els 40.000 euros estan exempts d'impostos —com en els premis inferiors a aquesta quantitat.

En el cas del segon premi, dotat amb 125.000 euros, es tributa a partir dels 85.000 euros que no queden exempts per aquesta normativa. D'aquesta manera, Hisenda es queda amb 17.000 euros del premi. En total, el guanyador del segon premi de la Loteria de Nadal es queda amb 108.000 euros.

Consulta el teu número de la Loteria de Nadal