Sébastien Ogier, més a prop de la victòria.

Sébastien Ogier augmenta l’avantatge i ja és més líder del Rally RACC Catalunya 2022

Thierry Neuville ha superat a Kalle Rovanperä a la general en l’últim tram del dia | Dani Sordo, manté la cinquena posició

Sébastien Ogier continua intractable amb el seu Toyota per les carreteres catalanes. L’etapa d’aquest dissabte, 22 d’octubre, amb 3 especials a doble passada i el tram urbà de Salou, ha estat dominada completament pel vuit vegades campió del món.

El pilot de Toyota ha aconseguit tres dels set scratch en disputa, fet que li ha permès tancar aquesta jornada a 20.7 segons de Thierry Neuville i 21.5 segons del tercer a la general, Kalle Rovanperä. El finlandès ha cedit la segona plaça al belga en l’últim tram de la jornada i només els separen 1.4 segons a falta d’aquest diumenge.

El pilot de Hyundai ha iniciat el bucle matinal marcant el millor temps a Savallà i retallant segons als seus rivals, tot i que, ha assegurat que continua sense estar còmode amb el seu Hyundai.

Thierry Neuville al seu pas per Savallà.
Thierry Neuville al seu pas per Savallà. | @NataliaPique

Fet que ha quedat demostrat al següent tram, Querol-Les Pobles, on Ogier ha estat el més ràpid de l’especial augmentant en 9.7 el seu avantatge respecte a Rovanperä.

Tot això, abans d’una primera passada per El Montmell. Tram que ha quedat neutralitzat per un fort accident de Gus Greensmith que ha impactat contra un guarda-raïl després d’entrar massa fort a una corba. Fet que ha obligat al pilot de M-Sport a abandonar el rally.
 

Ogier, directe per la victòria

El francès ha obert la tarda amb dos nous scratch i només, Dani Sordo, ha pogut ser més ràpid que Ogier fent el millor temps a El Montmell 2.

Dani Sordo manté la cinquena posició.
Dani Sordo manté la cinquena posició. | @NataliaPique

El pilot espanyol, cinquè a la general, ha viscut una jornada complicada a causa dels problemes en el sobre escalfament dels seus neumàtics en sec.

El tram urbà de Salou ha estat l’encarregat de concloure el dissabte, on Neuville ha aconseguit batre a Rovanperä i superar-lo a la general.

La jornada de demà constarà de dos trams a doble passada, Pratdip i Riudecanyes, sent aquest últim Power Stage, atorgant punts extres als millors temps.